Servicii de traduceri profesionale în peste 30 de limbi, la biroul de traduceri Inova

Traducerile sunt necesare într-o mulțime de situații. De la actele de studii, cele în domeniul în care ai activat sau pur și simplu ai nevoie de un text, traducerile trebuie efectuate profesionist, pentru a evita neînțelegerea. Sunt foarte multe persoane care optează pentru traducători necertificați, care deși cunosc foarte bine limba respectivă, nu cunosc termenii științifici. În acest caz, ai nevoie de profesioniști în domeniu.

Poți apela la servicii de traduceri profesionale în peste 30 de limbi!

Necesarul pieței de traduceri este destul de mare, iar găsirea traducătorului potrivit poate dura săptămâni întregi. Pe site-ul servicii-traduceri.ro poți beneficia de aceste servicii rapid, prompt și profesionist! Fie că ai nevoie de traduceri tehnice, medicale, farmaceutice, literare, juridice, economice sau din domeniul IT, site-ul îți stă la dispoziție.

În funcție de limbajul dorit și cel necesar, traducătorii se vor adapta la terminologia ce trebuie folosită. Pe site vei descoperi servicii de traduceri legalizate, autorizate, interpretări sau apostile. Există o secțiune specială unde poți încărca online documentul, iar în cel mai scurt timp vei primi traducerea.

Firma oferă servicii de calitate și lucrează la cele mai înalte standarde profesionale și etice, respectând cu strictețe termenele de livrare pe care le impune clientul. Dacă nu știi ce documentație ai nevoie în diferite situații, echipa se va ocupa de acestea, știind exact ce este necesar. Astfel, dacă ai nevoie de acte pentru studii în străinătate, înmatriculări auto, călătorii în străinătate, documentație software, domenii juridice sau medicale, echipa va oferi consiliere cu privire la actele traduse și care este procedura necesară.

Site-ul oferă servicii de traduceri profesionale în peste 30 de limbi! În orice domeniu sunt necesare aceste traduceri, poți apela oricând la profesionalism. Pentru a evita interpretarea greșită cât și neînțelegerea, traducătorii certificați sunt cea mai bună alegere. Pe servicii-traduceri.ro beneficiezi și de traduceri pentru companii românești și internaționale. Astfel, dacă societatea ta colaborează cu o societate străină și doriți să încheiați un contract, ambele părți trebuie să înțeleagă termenele. În materie de traduceri specializate, poți opta pentru cele juridice în legislație europeană, contracte, texte juridice, acte notariale, sentințe, acte de societate sau norme europene. Se vor utiliza doar termeni de ordin cultural, lingvistic și terminologic, traducătorii studiază și legislația fiecărei țări pentru a oferi informațiile corecte.

Traducerile tehnice cuprind cele din domeniul energetic, electric, construcții, industria petrolieră, automobilă, caiete de sarcini, manuale de utilizare, licențe, instrucțiuni tehnice, taloane auto, procese verbale, permise de conducere, cărți de identitate auto, garanții, procese tehnologice, broșuri, planuri cadastrale, autorizații de construire, certificate de urbanism sau documentație necesară pentru protecție muncii.

Dacă ai nevoie de traduceri medicale ce includ diagnostice, fișe medicale, manuale de specialitate, adeverințe medicale, prospecte ale medicamentelor, analize medicale sau autorizații de liberă practică, site-ul servicii-traduceri.ro este locul unde le poți obține! Aici vei beneficia de servicii de traduceri profesionale în peste 30 de limbi. Indiferent de limba necesară traducerii, acestea vor fi efectuate în termenul de livrare stabilit de către client.

Contact:

office@servicii-traduceri.ro

Calea Moșilor nr. 203, Spațiu Comercial, Sector 2, BUCUREȘTI

You may also like

26 de comentarii

  1. Se gasesc atat de greu traducatori buni! Eu sunt din Piatra Neamt si acum cativa ani, abia la Suceava am gasit pe cineva care sa traduca bine si corect niste acte turcesti. Nu mai spun de timpul de asteptare infinit de mare.
    E bine sa ai acolo un nume de referinta- nu se stie niciodata cand ai nevoie de traduceri apostilate

  2. Sunt puțini traducători buni în țară, sau mai bine zis, care să își facă treaba la timp.
    O să îi am în vedere pentru viitor, niciodată nu se știe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.