Ce purtăm pe cap în perioada rece

Eu nu prea acceptam să port căciulă pentru că mereu am considerat că nu se așează frumos. De fapt este o problemă din copilărie pe când uram sa ies din casă înfofolită până în vârful nasului. Îmi aduc aminte de perioada gimnaziului în care nu purtam absolut nimic pe cap în afară de o glugă. Mai făceam și arogante și mă spălam pe cap și plecam spre școală cu părul umed. Așa se întâmplă când părinții nu pot controla copilul și el își face de cap.

Cred că am început să mai port fes abia după ce am terminat facultatea. Până atunci foloseam exclusiv gluga ca mijloc de protecție a capului indiferent cât de frig ar fi fost. Ulterior mi-am dat seama că pot purta diverse accesorii cochete pe cap care să mă avantajeze și să mă pună mult mai mult în evidență. Și nu în ultimul rând, că nu este o rușine să porți bască, fes, etc.

Beretă Bonprix

M-am tot uitat la bereta asta pe site-ul celor de la Bonprix. Inițial am zis că nu cred că mi se potrivește modelul și am renunțat la ea. După ce am pus în coș ceea ce aveam nevoie am zis că merită să încerc un astfel de model și să mi-o iau.

După ce am primit comanda, evident că am probat șapca asta să văd cum îmi vine și am fost plăcut surprinsă să văd că mi se așează foarte bine. Îmi place mult cum se vede, cum se așează și arată ok atât cu părul întins, cât și cu el ondulat. Când am primit coletul aveam părul roz și mi-am făcut mai multe cu părul așa. Se vede frumos și sunt tare mulțumită. Cred că voi încerca să-mi mai cumpăr diverse alte modele care pot fi purtate atât în perioada mai caldă, dar și pentru vremea asta mai rece.

Voi dați comenzi pe Bonprix? Ce părere aveți de bereta mea cea nouă?

You may also like

15 comentarii

  1. Este foarte frumoasă,nici eu nu port căciulă iarna ,cel mai des pun gluga pe cap de la geacă sau hanorac .

    1. Este tare frumoasă!Nici eu nu purtam nimic pe cap în liceu,la fel ca tine,preferam gluga,însă acum nu mai am astfel de probleme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.