Femmeluxe – comanda lunii ianuarie

În luna ianuarie mi-a ajuns o nouă comandă Femmeluxe care a fost puțin mai ok decât experiența anterioară. Mi-am luat câteva haine care îmi vin chiar bine chiar dacă planurile mele cu acestea se vor schimba și veți înțelege exact la ce mă refer.

Pe site-ul celor de la Femmeluxe se găsesc tot felul de haine. În perioada în care eu l-am descoperit erau foarte multe haine extrem de sexy ceea ce nu mă caracterizează. Nu-mi place să port haine de genul și încerc să le evit pe cât pot, deși una dintre piesele vestimentare alese este destul de sexy și elegantă. Imediat am să vă arăt poze și vă veți da seama exact despre ce am vrut să zic.

O cămașă de blug

Vroiam o cămașă de genul pentru că pe site arăta cu adevărat spectaculos. Din păcate nu am mai găsit-o pe site pentru că v-aș fi arătat cum venea pe model. Înclin să cred că la mine este o problemă și din cauza mărimii pentru că îmi este mare. Cu un număr mai mic sau poate chiar două, altfel ar fi stat pe mine. În situația dată eu am îmbrăcat-o pur și simplu fără vreun pantalon(joggers) sau colant pe dedesubt.


Nu știu cât se vede în poze doar că eu am întors cămașa la mâneci tocmai pentru că-mi era mult prea lungă. La o privire amănunțită cred că acest detaliu se poate observa și la umeri. Materialul este unul de calitate. Chiar și blugul este grosuț și se vede frumos, ca să nu mai zic de materialul alb care dă o anumită prestanță cămășii. Ca și model mie îmi place și singura mea nemulțumire este datorată mărimii.

Salopetă mulată

Eu am început să port salopete destul de greu și asta pentru că mi se pare destul de complicat ca un astfel de model să-ți vină perfect. Pe de-o parte eu sunt foarte înaltă, am picioarele lungi, iar acest aspect s-ar vedea urât dacă modelul pe care-l primesc nu se termină acolo unde trebuie sau dacă este mai lung(ceea ce nu prea mi s-a întâmplat).

Salopeta aceasta este …. acel model pe care nu știu unde l-aș putea îmbrăca. Este genul acela de salopetă care scoate totul în evidență și când spun asta mă refer la imperfecțiuni. Materialul este subțire și se vede cam totul în sensul că este mult prea mulată. Mă bucur că nu este transparentă măcar. În partea de sus vine lărguță și cu un umăr căzut. Ca și bluză mi-ar fi plăcut enorm de mult. Îmi place cum se așează în partea de sus. În partea de jos vine foarte mulată. Per total este o piesă vestimentară comodă , dar care nu prea știu unde aș putea să o port.

Pantaloni negri cu buzunare laterale

Modelul ăsta de pantaloni îl mai am și pe alte culori. Dacă stau bine și mă gândesc chiar am vreo 3 sau 4 modele, dar ratasem varianta pe negru. M-am tot gândit ce mărime să aleg și am zis că am mai slăbit și că aș putea intra într-un 8. Ei bine …. nu. Pantalonii îmi vin mult prea mulați. În partea de sus mă strâng mult prea tare, sunt scurți ca și lungime și evident că mă țin. Va trebui să văd cui îi pot oferi pentru că ei ca și model sunt foarte frumoși și mi-aș dori să se bucure cineva de ei. Aceștia merg purtați cu un tricou(T shirts) sau cu o bluză cu mânecă lungă.

Pozele sunt făcute săptămâna trecută când încă eram roză. Am zis să vă arăt ce mi-am luat dacă tot m-am pozat. Nu este nimic special și nimic extravagant. În ultimul timp am preferat piese mai clasice care să poată fi purtate prin casă sau pe lângă casă pentru că nu prea m-am mai îndepărtat de casă.

You may also like

19 comentarii

  1. Foarte frumoase achiziții ,salopeta arată super fain și culoarea îmi place mult ! Să le porți cu plăcere draga mea !

    1. Îmi pare rău că din aceasta comanda nu ai fost pe deplin mulțumită de produse… Salopeta îți vine chiar fain…o poți purta prin casa… Păcat de cămașa… Chiar era faina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.