Haine mult mai curate și mai catifelate cu ASEVI

Spălatul hainelor este o provocare pentru mine. Mă bucur enorm de mult că s-au inventat mașinile de spălat pentru că dacă mai trebuia să mai spăl totul la mână …. nu cred c-aș mai fi avut timp de nimic. Eu mereu am câte ceva de spălat și bag o mașină sau chiar 2 săptămânal. Și asta în condițiile în care am o mașină cu o capacitate mare, 8 kg. De-a lungul timpului am încercat să-mi găsesc produsele care-mi plac ca să-mi fac treaba rapid și bine.

În ultimul timp am început să-mi comand online atât produsele de curățenie, cât și cele pentru rufe. Motivul ar fi simplu. Folosesc site-ul celor de la www.asevi.ro pentru că aici am un cod de reducere. Codul ROKOLLA vă poate aduce și vouă o reducere DE 10% dacă îl folosiți după ce adăugați produsele în coșul de cumpărături.

Detergent lichid concentrat ASEVI

Eu mă împac foarte bine cu detergentul lichid. Capsulele m-au cam dezamăgit de câteva ori, detergentul pudră nu se duce complet din cutie și apoi se întărește așa că detergentul lichid este perfect din toate punctele de vedere.

Detergentul Asevi este concentrat și reușește să facă o treabă excelentă cu o cantitate mică de produs. Dozajul produsului este menționat pe eticheta de pe spatele sticlei. În funcție de gradul de murdărie a hainelor și de capacitatea mașinii de spălat vom ști exact care este cantitatea necesară de detergent. Îmi place și faptul că îndepărtează murdăria cu ușurință și elimină mirosurile neplăcute. Varianta aceasta poate fi folosită atât pentru rufe albe, cât și pentru cele colorate.

Vreau să menționez și faptul că mirosul lăsat pe haine este foarte subtil. Hainele bebelinei nu le spăl cu balsam și chiar am vrut să văd cât de puternic este mirosul pe hainele ei. Pe sârmă mirosul este unul plăcut, fresh și chiar se simte prospețimea. O dată îmbrăcate, hainele nu au niciun miros și nu creează niciun disconfort.

Balsam de rufe Asevi

Balsamul de rufe de la Asevi face o echipă excelentă cu detergentul de la același brand. Pot să spun că îmi place mirodul fresh ca a unei adieri și chiar prospețimea acestuia. În plus, hainele mi se par mai fine și mai catifelate. În plus, mie mi se pare că rufele la care am folosit acest balsam de rufe se calcă mult mai ușor.

Modul de dozare a balsamului de rufe este menționat pe eticheta din spate a acestuia. În mod normal, o astfel de sticlă de balsam ajunge pentru 60 de spălări. Chiar mi se pare foarte eficient și eu chiar recomand acest balsam de rufe.

Nu uitați că puteți să vă comandați și voi online produse ASEVI și le puteți achiziționa cu reducere. Acestea sunt foarte bune și eficiente. Niciun produs încercat de mine nu m-a dezamăgit până acum.

Voi folosiți produse ASEVI? Ați încercat detergentul sau balsamul lor de rufe? Ce părere aveți despre ele?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

28 de comentarii

  1. Am folosit doar produse pentru curățenie de la ei.Inca nu am testat detergentul și balsamul de rufe.

  2. Folosesc produse pt curatenie de la Asevi dar balsamul si detergentul de rufe nu le-am incercat,am sa le caut si eu

  3. Și eu prefer detergentul lichid… Pe cel de la Asevi nu l-am încercat…in schimb balsamul Asevi azul este absolut divin

  4. Detergentul lichid nu doar balsamul il stiu , suna bn ce ai zis , ca si curata si nu are un miros f tare , la copilasi m am confruntat cu multe pana ce l am gasit pe maxima baby de la sano care este super pentru noi sau persil pt baby lichid , o sa tin minte si de acesta pe viitor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.