Tenul meu are nevoie de măștile de față de la 7th Heaven

7th Heaven este unul din brand-urile care se ocupă exclusiv de măști de tot felul. Un procent extrem de mare din măștile pe care ei le au, fac referire la măștile pentru față. Eu am folosit de-a lungul timpului câteva produse de la ei și îmi aduc aminte cu drag și plăcere de acea mască de față neagră cu bucăți de coajă de nucă de cocos.

În prezent aș putea să spun că s-au mai schimbat preferințele așa că vreau să vă povestesc un pic de produsele folosite din acest pachet generos de măști. Trebuie să recunosc că m-am cam neglijat un pic în ultimul timp și în afară de o simplă cremă de față nu prea am mai folosit nimic special. Chiar mi-au prins bine aceste măști de față pentru că m-au îndemnat la răsfăț.

Pink Oxygen Bubble Mask – cea mai interesantă mască

Prima mască încercată, care m-a atras cel mai mult, a fost masca pink oxygen pentru că până acum nu mai încercasem nimic de genul. Această mască este de tip șervețel. Înainte de aplicare se freacă plicul pentru a activa bulele. Aceasta se fixează ulterior pe față și se lasă 5-10 minute să acționeze.

Combinația de grapefruit roz și zmeură îmi place enorm de mult așa că mirosul m-a încântat maxim. Șervețelul este foarte bine îmbibat în produs și în pliculeț chiar rămâne o cantitate generoasă de lichid. O dată aplicat șervețelul pe față, bulele încep să acționeze și încep să-și facă apariția la suprafață. Se aude o borboroseală continuă și o senzație unică. Chiar și după îndepărtarea acesteia masca încă mai face bule pe alocuri. Tenul se simte hidratat și plăcut la atingere. Mi-a plăcut tare mult masca și nu-mi rămâne decât să încerc și masca de față cu cărbune pe bază de spumă.

Măști de față peel off de la 7th Heraven

Nu am mai folosit de foarte mult timp o mască peel off. Genul acesta de mască se întinde pe ten și apoi se lasă să acționeze, timp în care ea se usucă și se desprinde treptat de pe ten. Genul acesta de mască necesită câteva minute pentru aplicarea ei, dar mă relaxează metoda ei de îndepărtare. În funcție de tipul măștii pe care o aplici consider că genul ăsta de mască este la fel de eficientă ca masca de tip șervețel.

În coletul meu am regăsit :

  • Masca exfoliantă cu nucă de cocos și argilă.
  • Masca exfoliantă cu cactus roz și argilă
  • Masca exfoliantă cu cannabis sativa

Despre măștile din gama Renew You am numai cuvinte de laudă. Chiar mi se pare o gamă de top. Sunt extrem de plăcute, eficiente și relaxante. Despre ele am povestit aici.

Măștile de față de la 7th Heaven pot fi achiziționate online de pe Noriel.ro sau din magazinele fizice cu cosmetice.

Voi ați încercat vreuna din aceste măști de față de la 7th Heaven? care este preferata voastră?

You may also like

18 comentarii

  1. Inca nu le-am incercat,dar dupa cate observ sunt bune ca hidrateaza pielea ceea ce ma incanta si pe mine sa le folosesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.