Produse consumate în Decembrie 2020

Am făcut un fel de tradiție în a face acest articol lunar. Problema este că mereu întârzii cu publicarea lui, dar cred că v-ați învățat cu mine. Vreau să vă arăt ce am mai folosit în ultimul timp și care sunt produsele care mi-au plăcut și care nu.

Cele mai bune săpunuri lichide sunt cele de la Yves Rocher

Iubesc produsele celor de la Yves Rocher. Majoritatea săpunurilor lichide sunt sub formă de gel. Asta înseamnă că sunt mult mai spornice. Nu trebuie să folosești o cantitate mare de produs pentru ca acesta să-și facă treaba. Îmi place că și pompița se acționeză puțin mai greu ca să nu fii nevoit să folosești mult produs o dată. Săpunurile lor lichide au 190 ml, dar sunt foarte spornice și eficiente. Ambele mi-au plăcut foarte mult. Primul consumat a fost cel cu mango și coriandru și cel de-al doilea a fost din colecția de crăciun în varianta cu măr copt.

Balsam de păr nepotrivit

Nu mi-a plăcut nimic din ce-am folosit luna trecută. Masca de păr Oma Gertrude am luat-o de pe Vitamix, dar nu mi-a plăcut absolut deloc. Mi se pare că nu-mi descurca părul și mai exact că nu face nimic. Nu am văzut nici o diferență în urma aplicării acesteia.

Masca de păr de la Kallos este foarte apreciată. Și eu o lăudam până să descopăr masca de păr cu ulei de cocos de la L’oreal. Cea de la Kallos mi se pare mult prea ușoară. Ajută doar ca să descurge ușor părul, doar că cea de la L’oreal hidratează și părul în același timp. Chiar este altceva și diferența de preț nu este atât de mare.

Vă spun sincer că ambele le-am folosit pentru că le-am combinat cu nuanțatorul de păr ca să mă fac roz. Așa am reușit să le termin atât de repede în ciuda faptului că nu mi s-au părut geniale.

Șampoane de păr

Șamponul de păr Balancing de la Syoss este cel mai prost șampon. Până acum am folosit 3 șampoane Syoss și acesta nu mi-a plăcut absolut deloc. Ba mai mult, a fost singurul care mi-a făcut cojițe. Nu-mi doresc să-l mai încerc și am să verific ce șampon mi-a plăcut cel mai mult și să-l mai încerc pe ăla.

Șamponul Silver Reflex de la Loncolor este genial. Părul prinde o nuanță foarte frumoasă și un gri foarte plăcut. Mi se pare că acest șampon nuanțator este cel mai bun dintre cele folosite. Nici cel de la Kallos și nici cel de la L’oreal nu-mi place la fel de mult ca acesta.

Am terminat și șamponul Johnson’s Baby care mi-a plăcut tare mult. Îmi place mirosul și cum lasă părul. L-am folosit mai mult pentru Cristina, dar chiar face o treabă excelentă. Chiar l-ar recomanda pentru copii.

Diverse produse consumate

Masca de față cu bule de la 7th Heaven mi s-a părut foarte bună și interesantă. N-am mai folosit nimic de genul până acum. V-am povestit despre ea aici. Eu chiar aș recomanda-o ca și experiență și sunt convinsă că o veți recumpăra.

Parfum Infinite Love K219 mi-a plăcut foarte mult. Eu l-am primit cadou și chiar nu mă așteptam să fie mare lucru de capul lui. Este copia fidelă a parfumului Lancome – La nuit de Tresor. Mirosul este identic și persistența acestuia aș putea să spun că egalează originalul. Dacă aveți ocazia să vă cumpărați un parfum de la ei vă veți convinge cât de persistente sunt.

De la Cottonino am folosit gelul de duș cu Batman. Evident că personajul după ambalaj a atras-o pe Criss. L-am folosit tot. Ei i-a plăcut și-mi cerea mereu să-l folosesc așa că i-am făcut pe plac.

Odorizantul de cameră de la Glade cu măr și scorțișoară a fost perfect pentru perioada sărbătorilor. Nu pot să spun că mirosul persista sau că făcea o diferență notabilă. L-am primit, dar cred că pe viitor aș încerca și altceva

Voi ați folosit vreunul din aceste oroduse? Ați descoperit vreun produs nou?

You may also like

21 de comentarii

    1. Am văzut și eu la cineva pe story acest odorizant de la Glade și era foarte lăudat. Credeam că se simte super puternic și chiar voiam să îl cumpăr, însă nu am mai ajuns în magazin atunci, iar apoi am uitat. :)))

  1. Și eu mai pățesc sa am intoleranta la anumite șampoane… Mersi pentru recomandare…chiar m-ai făcut curioasa cu parfumul infinite love

    1. Samponul de la Silver Reflex mi-ar plăcea să îl încerc.In rest am folosit doar samponul de la Johnson Baby

  2. Cel de la syoss nu mi a facut bn nici mie , dar pt par normal l am avut nu vopsit , in schimb sotul e f multumim de varianta man !

  3. Daca ti-a placut masca cu bule este la Sephora una, cred ca de la Tony Moly desi nu mai stiu sigur firma. Aia mi s-a parut mie geniala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.