Dulciuri sănătoase pentru pofticioși

Curele de slăbire nu sunt pentru mine. Îmi este tare greu să țin cure de slăbire sau să stau departe de dulciuri. În momentul în care îmi propun asta parcă îmi este mult mai poftă decât în zilele obișnuite. Am încercat să mănânc dulciuri sănăroase și să mă mulțumesc cu puțin, asta ca să nu le exclud complet. Dulciurile de la Sweeteria au fost o surpriză plăcută și recunosc că, deși nu au zahăr adăugat, sunt dulci și bune.

Cereale pentru toată familia(musli și sfere de cereale)

Nu știu cum vă începeți voi ziua, dar eu și fetița mea, apelăm destul de des la cereale cu lapte. În acest fel mă bucur că am ocazia să consum puțin lapte pentru că altfel nu beau și cerealele de la Sweeteria sunt mult mai sănătoase decât multe alte produse pe care le găsim deja pe piață. Recunosc că eu apelez mai des la musli, în schimb fetița mea preferă sferele de ciocolată pentru simplul fapt că este atrasă de tot ce este maro, pentru că este cu gândul la ciocolată.

Napolitane delicioase cu zmeură și cu musli

Napolitanele sunt dulcele perfect pentru cea mică. De fapt sunt pe locul 2 după ciocolată, dar din păcate ciocolată nu primește atât de des pe cât și-ar dori. În felul ăsta, se mulțumește și cu o napolitană bună cu zmeură. Este crocantă și delicioasă așa că nu are cum să nu-i placă.

Batoanele din cereale cu musli sunt favoritele mele atunci când îmi este foame. De obicei le păstrez în geantă sau în birou și apelez la ele pentru a amâna cu ceva timp prânzul sau cina. Gustul plăcut, crocant și ușor dulce mă face să întind mâna după ele frecvent. Chiar le recomand pentru că nu are cum să nu vă placă un astfel de baton.

Bănuți de ciocolată

Bănuții de ciocolată pot fi folosiți pur și simplu sau combinați în fel de fel de rețete. Eu nu sunt o mare fană a ciocolății cu 70% cacao deși știu că aceasta este printre cele mai sănătoase sortimente. Recunosc că prefer ciocolata cu puțin lapte pentru că nu este atât de amăruie. Și totuși … am topit acești bănuți de ciocolată și am decorat niște brioșe. Acești bănuți sau topit rapid pentru că nu sunt foarte groși și eu i-am combinat cu puțin unt pentru a prinde un luciu aparte.

Pe lângă ciocolată am adăugat și câteva bombonele colorate care le-au luat ochii musafirilor. Puteai să spui că erau niște brioșe cumpărate. Cât despre gust, nu pot să spun decât să spun că au fost apetisante și gustul dulce al bioșei s-a potrivit de minune cu gustul ușor amărui al ciocolatei.

Dulceață de mure Sweeteria

Un produs 100% natural și 100% delicios. A fost primul produs pe care eu l-am desfăcut și după care încă tânjesc. Trebuie să-mi mai cumpăr neaparat această dulceață pentru că n-o pot compara cu nimic. Nu are zahăr adăugat, se păstrează la frigider și de la deschidere trebuie consumat în maxim 7 zile. Ăsta ar putea fi singurul dezavantaj pentru că trebuie consumat destul de rapid. Pe de alta parte, se știe că produsele naturale nu rezistă foarte mult timp și asta atestă încă o dată ingredientele naturale folosite.

Dulceața de mure am servită ca atare, dar am preferat s-o folosesc în alimentația copilului meu pentru că încerc să fiu atentă la acest aspect. Acest produs nu are coloranți, conservanți sau zahăr adăugat așa că este numai bună pentru copii și nu numai. În poza de mai sus vedeți cum am folosit-o în combinație cu niște clătite americane. Rețeta Jamilei pentru această rețetă este absolut genială și dulceața a completat foarte bine acest desert.

Minitablete de ciocolată

Minitabletele de ciocolată au fost sustrase treptat. Abia am apucat să gust și eu din ele. Cel mai mult mi-au plăcut variantele cu ciocolată albă. Îmi amintesc că avea niște combinații tare interesante și că prima care am mâncat-o a fost cu bucăți de zmeură. Absolut delicioasă.

Minitabletele cu ciocolată neagră sunt tot fără zahăr adăugat. Acestea sunt varianta cea mai sănătoasă a ciocolății și evident că de preferat ar fi să mă orientez către aceste sortimente.

Untul de arahide îl consumă mai mult fetița. Îl tartinez pe o felie de pâine prăjită și adaug câteva felii de banane deasupra și este absolut delicios. Sunt tare mulțumită de aceste dulciuri sănătoase și chiar vi le recomand cu drag.

Voi ați încercat produse de la Sweeteria? Vă încântă ideea să încercați dulciuri fără zahăr adăugat?

You may also like

21 de comentarii

  1. Nu am incercat până acum produsele de la Sweeteria, dar am să le incerc par destul de bune din ce povestești tu

  2. Nu am încercat nici un produs de la Sweeteria ,dar presupun că sunt foarte bune ! Am rămas cu gândul la dulceața de mure !❤

  3. Consum destul de des dulciuri, dar aleg și produse fără zahăr adăugat. Am încercat și eu niște batoane de la ei și nu mi-au plăcut deloc, aveau gust de lipici 🙁

  4. Mi-am propus de mult sa le încerc dar nu am reușit. Știu că sunt foarte sănătoase și gustoase dulciurile de la Sweeteria dar cele pe care le-i prezentat… mi-a lăsat gura apă! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.