Găsește stilistul din zona ta și obține o programare rapidă

În pandemie mi-am dat seama că fiecare detaliu contează și că trebuie să avem grijă atât de suflet, cât și de aspectul nostru. Când spun asta mă refer și la îngrijirea părului care nu trebuie neglijat sub nicio formă. Părul scurt este mult mai pretențios decât cel lung. Un centimetru în plus nu deranjează deloc pe o lungime medie sau chiar lungă, dar la părul lung câțiva centimetri în plus fac ca părul să nu se mai așeze deloc bine.

La coafor/frizer cu programare online

Când facem o programare la coafor avem nevoie de ceva mai multe informații, iar stailer.ro ne oferă toate informațiile de care avem nevoie ca să avem parte de experiența pe care ne-o dorim. Stailer este un site care centralizează mai multe servicii de înfrumusețare. Este un site care vrea să ofere informații tuturor persoanelor care sunt în căutarea unor servicii de înfrumusețare.

Stailer centralizează mai multe servicii de înfrumusețare din Cluj-Napoca. Cu ajutorul acesteia se pot obține informații în ceea ce privește persoana care urmează să ne tundă, timpul alocat fiecărui serviciu oferit în parte, dar și prețul acestuia. Consider că este important să cunoaștem genul acesta de detalii. În plus, putem să ne alegem locația în funcție de locația acestui salon.

Programările la saloanele de înfrumusețare au fost absolut obligatorii după pandemie. Niciun coafor nu mai funcționa altfel pentru că această cerință a fost obligatorie din ce-am înțeles. Acesta aspect ne este de ajutor pentru că evită aglomerația și eliminăm timpul pierdut pe care l-am putea pierde.

Eu aș aduce și ceva îmbunătățiri aplicației în sensul că mi-aș dori să găsesc și o secțiune de recenzii pentru a vedea diverse experiențe ale clienților care au călcat pragul acelui salon. Un aspect plăcut este faptul că pe site sunt o serie de fotografii pentru a vedea exact cam ce coafuri se pot realiza. Cu ocazia asta putem avea experiențe variate și cu ajutorul unor stiliști foarte experimentați sau care ne pot oferi experiențe unice prin faptul că ei au o viziune ușor diferită.

Programările în perioada sărbătorilor

Cu toții știm că perioada sărbătorilor este foarte aglomerată și nu este tocmai la îndemâna oricui să se poată programa din scurt, mai ales dacă nu am avut grijă să obținem o programare din timp. Prin intermediul site-ului Stailer putem vedea exact care sunt saloanele care dispun de locuri libere și să ne putem programa cu ușurință.

Dacă reușim să găsim loc liber la vreunul din saloanele care sunt pe site putem să verificăm și la alte specializări precum cosmetică. Niciodată nu se știe când avem nevoie de un epilat sau de un pensat. Sunt lucruri absolut normale de care ne lovim frecvent , iar la salon totul se petrece mult mai rapid decât dacă ne propunem noi să facem asta acasă.

Îmi doresc ca pe viitor să fie tot mai multe orașe disponibile pe site pentru că-mi surâde ideea de a avea toate aceste informații direct pe internet.

Ce părere aveți despre acest site? Vă surâde ideea să faceți o programare online la salon?

You may also like

20 de comentarii

  1. Chiar este super util !Mulțumim pentru informații ! Este bine să știm acestea înainte de a ajunge la un coafor .

  2. Eram sigura ca în perioada aceasta saloanele sunt închise. Nu știu de ce…
    Oricum, nu am mai vizitat unul cam de multicel… Și ar mai fi cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.