Top 4 măști de față de la 7th Heaven

Până acum am cam ignorat răsfățul cu ajutorul măștilor. Asta s-a datorat faptului că am găsit niște produse care au cam fost apă de ploaie și am zis că nu merită să investesc în așa ceva. Întâmplarea face ca cei de la 7th Heaven să mă aleagă pe mine drept bloggerița lunii care poate încerca o serie de măști din portofoliul lor. N-am știut ce să aleg așa că i-am lăsat pe ei să aleagă pentru mine. Le-am spus că am un ten mixt, cu câteva pete pigmentare și câteva riduri care nu sunt foarte pronunțate.

Timp de aproape o lună le-am încercat pe toate. Am lăsat aproape o săptămână între aplicări pentru a vedea exact cum se comportă tenul și care sunt rezultatele în urma folosirii acestora. Pentru că le-am folosit la intervale scurte de timp, am reușit să îmi fac un top al acestora care să vă ajute și pe voi în cazul în care vreți să folosiți ceva de la 7th Heaven. Să știți că mi-au plăcut toate chiar dacă am făcut acest clasament și am ținut cont de cât de eficiente au fost pe tenul meu.

7th Heaven este o firmă care este focusată pe rezolvarea anumitor probleme ale tenului și ale părului. Măștile lor au diverse compoziții care încearcă să te ajute să arăți mult mai bine. Vă dau exact denumirea acestora:

Mască de față cu cărbune și nucă de cocos

Mască peel off cu miere de Manuka

Mască de față cu nămol de la Marea Moartă

Mască tonică de față cu Aloe Vera și Ceai verde

Locul 4  Mască de față cu nămol de la Marea Moartă

Am ales această mască pe locul 4 nu pentru că nu mi-a plăcut, ci pentru că au fost altele de care am fost fascinată. Această mască am impresia că miroase a after shave. Nu știu dacă așa miroase nămolul de la Marea Moartă, dar pentru mine a fost o experiență interesantă.

Masca promite să curețe tenul și să deschidă porii blocați pentru a purifica și catifela pielea. Experiența mea a fost una plăcută cu această mască. Am aplicat-o într-un strat uniform evitând ochii și buzele și am lăsat-o să se usuce timp de 15 minute. Dacă la aplicare era de un verde deschis, când se usucă se face aproape albă. Nu strânge tenul foarte tare. Am curățat-o doar cu apă și tenul meu a arătat foarte fresh și cu adevărat curat.

Locul 3 Mască tonică de față cu Aloe Vera și Ceai verde

Această mască cu aloe este tip șervețel. Se scoate pur și simplu din ambalaj și se fixează pe față. Se ține pe față timp de 10 minute. După îndepărtarea acesteia, am întins uniform surplusul de produs care mi-a rămas pe ten și am încercat să distribui cu mișcări circulare acea substanță pe ten. Mi-a plăcut și a fost o experiență interesantă. Iubesc măștile tip șervețel și îmi place să experimentez fel și fel de astfel de produse.

Locul 2 Mască peel off cu miere de Manuka

Iubesc măștile de tip peel off. Această mască a fost foarte bună și interesantă datorită faptului că-ți lăsa impresia că te dai cu miere pură pe față. Culoarea și mirosul sunt absolut identice cu mierea și,în plus, mierea de manuka, este un agent natural antibacterian. Pe lângă acest ingredient minune, cei de la 7th Heaven au adăugat ce este mai bun din floarea de iasomie. Se intinde ușor și mi-a plăcut să o țin pe față preț de 10 minute.

S-a dezlipit foarte frumos de pe ten. Chiar m-a relaxat întregul procedeu și am avut o pile efoarte luminoasă, hidrataă și netedă. La un moment dat am fost tentată să pun această mască de la 7th Heaven pe locul 1. Chiar recomand masca cu miere de Manuka.

Locul 1 Mască de față cu cărbune și nucă de cocos

Influențată, sau poate că nu, de faptul că această mască de la 7th Heaven a luat aurul la premiile #Beauty Awards din 2016, am pus această mască pe locul 1. Masca cu cărbune este complet neagră și are prin ea bucăți de nucă de cocos sfărâmată. Bucățile sunt fine și o dată aplicată masca pe ten simți cum acestea exfoliază ușor pielea când încerci să întinzi masca. Eu am lăsat-o pe ten 20 de minute și apoi am îndeepărtat-o cu apă călduță.

Când dădeam cu apă pe față și încercam să o îndepărtez cu apă, acele bucăți de nucă de cocos îmi exfoliau blând tenul. Mi-a plăcut tare mult acest aspect. Mi-a plăcut tare mult cum mi-am simțit pielea după folosirea acestei măști. Aveam o piele fină, hidratată și mult mai curată.

Vouă ce mască de la 7th Heaven vă place? Ați încercat vreuna din cele menționate de mine?

You may also like

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.