Cadouri dulci pentru Crăciun de la Milka

Milka este ciocolata mea preferată. Când spun asta mă refer la brandul în sine. Ciocolata lor are un procent foarte mare de lapte care o face să fie exact pe gustul meu. Cu alte cuvinte …. mai bun nu există. În plus, în ultimul timp au scos fel de fel de combinații care mai de care mai apetisante.

Colecția de Crăciun de la Milka

Cu ocazia Crăciunului am primit un pachet cu fel de fel de produse Milka care pot fi găsite în perioada asta în magazine. Trebuie să recunosc că și de această dată am fost plăcut surprinsă cu o serie de produse care mai de care mai apetisante. Ca să nu mai zic că am descoperit și produse noi care au fost delicioase.

Milka Oreo – cu ciocolată albă

Milka cu Oreo este pe buzele multora. Această ciocolată este considerată ca fiind în topul preferințelor majorității. Cristina se încadrează perfect în acest segment de persoane doar că atunci când a văzut că această variantă cu Oreo este cu ciocolată albă a zis că vrea s-o încerce. Este criminal de bună această variantă. Un sfert din acest moș l-am mâncat eu și restul Cristina. Trebuie să aveți în vedere că acesta era în varianta mare, dar deși îi tot repetam să se oprească tot se mai ducea la frigider și lua câte o bucățică. Chiar este o combinație reușită și sper s-o mai găsesc în magazine pentru că m-a cucerit.

Pachete cu ciocolată care pot fi oferite de Crăciun

În fiecare an Milka a scos diverse pachete cadou care pot fi oferite drept cadou atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Varianta de jucărie pluș și ciocolată evident că este cadoul perfect pentru orice copil. Am făcut un obicei din a cumpăra în fiecare an câte un astfel de pachet. Văcuța Milka este evident și în casa mea în acest an. În pachet se mai găsesc alte câteva dulciuri atent selectate pentru a fi pe gustul copiilor.

Varianta compusă din cutia cu bomboane sau pachetul din punguța transparentă este perfectă și pentru ceilalți iubitori de ciocolată. Cutia cu bomboane are niște sortimente bune de tot, astfel încât am terminat-o destul de repede. Interiorul este compus dintr-un mix de bombonele și ciocolățele Milka care parcă te tot îndeamnă să le încerci. Pachetul din punguță are un Moș Crăciun, o napolitană și alte ciocolățele. Aceasta chiar că este potrivită strict de cadou.

Moș Crăciun de ciocolată

Moș Crăciun Milka vine în foarte multe variante în acest an. În primul rând găsiți clasicul moș crăciun care vine într-un ambalaj prietenos specific brandului. Eu am deja provizii în frigider pentru că anii trecuți nu am găsit pe nicăieri Moși în apropierea crăciunului și tare rău îmi părea. Prefer să fie de la Milka pentru că toți ceilalți moși nu sunt buni absolut deloc.

Vă puteți uita în magazine după clasicii moși, după moșul cu Oreo și ciocolată albă, dar și moș crăciun cu ciocolată neagră. Oricare variantă veți alege sunt convinsă că vor fi pe placul vostru și vă vor răsfăța din plin papilele gustative.

Care este ciocolata voastră preferată de la Milka? Ați încercat vreunul din aceste variante pentru Crăciun?

You may also like

18 comentarii

  1. Anul acesta am fost mai chibzuiți cu banii… E o perioada mai dificila pentru noi… Nu am avut ocazia sa încercam nici o variantă… Mi-ar plăcea foarte mult sa încerc ciocolata aceea max cu mult caramel și alune … Sper sa o mai găsesc și când vom depăși criza asta sa aveți pofta

  2. De la Milka nu mai consum ciocolată de ani de zile, pentru că am o alimentație plant-based și nu mănânc lactate.
    Ar fi frumos să facă și alternative vegane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.