Simte-te răsfățată cu noile măști de față de la 7th Heaven

Evident că fiecare femeie are momentele ei de relaxare. Așa își încarcă bateriile și se pregătește pentru sesiuni mai tensionate în familie sau la job. Fiecare își găsește aceste momente de relaxare în lucruri mărunte și ce poate fi mai frumos dacă nu o sesiune de beauty la tine acasă.

Principalele avantaje ale sesiunii de relaxare acasă

Un salon îți pune totul la dispoziție și, cu puțin noroc, este posibil să ai parte de cea mai bunp tratație. Problema este că aceste servicii sunt taxate pe măsură. În plus, rezultatul nu este neaparat nevoie să apară în termen scurt. Cunosc cazuri ca după sesiuni întregi de tratamente faciale rezultatele să se lase așteptate. Cu siguranță combinația de substanțe nu are același efect pe toate tipurile de ten sau este posibil ca fix eu să fiu excepția.

Un alt factor extrem de important este timpul. Nu avem timp de pierdut și nici să-l irosim pe lucruri care să nu merite. Prefer să petrec ceva mai mult timp cu familia și să reușesc să-mi fac micile plăceri atunci când timpul îmi permite fără a depinde de un program anume, cum ar fi o programare.

Tocmai din aceste motive eu prefer să-mi fac manichiura singură sau printre picături, să-mi aplic măști minune atunci când simt eu nevoia și să stau cu masca de păr câteva ore bune pentru că nimeni nu mă grăbește. Cel mai bine este să găsești bucuria în lucruri mărunte: rafinamentul unei băuturi fine, exclusivismul unui make-up reuşit, unicitatea şi frumusețea lucrurilor simple, muzica bună şi cele mai noi produse de skin care.

Măști RENEW YOU de la 7th Heaven

Fiecare face exact așa cum crede că este mai bine doar că pentru mine aceste mici lucruri mărunte îmi aduc bucurie în suflet și o relaxare maximă. Tocmai din acest motiv vă povestesc despre folosirea celor mai noi măști de la 7th Heaven.

24K Gold Firming Sheet Mask

Masca cu aur este prima încercată de mine. Aceasta vine împărțită în 2 bucăți. Mi s-a părut că a fost foarte ok modelul pentru că l-am putut fixa cu ușurință pe ten. A fost suficient de îmbibată cu produs astfel că după folosire am putut masa surplusul rămas pe ten. Este o mască de tip textil care are rolul de a eda fermitate pielii și de a hidrata în profunzime.

Detox & Replenish Hydrogel Mask

Masca hydrogel pentru detoxifiere cu cărbune și 7 fructe de pădure hidratează și ajută la minimizarea porilor. Am aplicat-o pe ten și am lăsat-o să acționeze 20 de minute. După ce am îndepărtat cele 2 părți de mască am masat surplusul de produs pe ten.

Masca Pro Age

Masca Pro Age pentru echilibrarea profundă a pielii este din foaie de bambus infuzat cu vitamina B5. Aceasta catifelează vizibil și hidratează pielea, cu acțiune intensă împotriva liniilor fine și a ridurilor. Este singura mască care vine dintr-o bucată, dar care este foarte bine îmbibată în produs.

Nu știu care este motivul pentru care aceasta m-a pișcat puțin și chiar mă gândeam să nu mă înroșesc, dar tenul meu a arătat foarte bine după ce am îndepărtat masca de pe față. Chiar mi-am simțiti fața foate fină și mi-a plăcut mult finish-ul pe care mi l-a lăsat.

Gold Radiance Eye Mask

Masca gold pentru ochi cu Q10 și extract din boabe de soia reîmprospătează ochii obosiți și ajută la reducerea apariției cercurilor întunecate mărind strălucirea. Este infuzată cu extracte de Co Q10 și boabe de soia pentru a ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii, ajutând în același timp la producerea de colagen și hidratarea profundă a suprafeței pielii. Pielea se va simți mai netedă și mai luminată.

Măștile mi-au fost oferite de Zenobia.ro și chiar țin să le mulțumesc pe această cale pentru cadoul oferit. În plus, pe lâmgă cele 4 măști primite am primit și o rolă dublă din Jad și un parfum Armani Si Passione.

În colet am găsit o rolă dublă din jad pentru masaj facial. Nu mai folosisem până acum un astfel de accesoriu așa că m-am răsfățat și eu puțin cu ajutorul ei. Cel mai mult îmi place să mă masez în jurul ochilor pentru că piatra este rece și se simte tare bine. Mi se pare că-mi relaxează foarte bine zona ochilor. Asta nu înseamnă că nu este plăcut masajul și pe față sau gât. Chiar este foarte plăcut masajul cu ajutorul acestei role.

Iubesc parfumul Armani Si și chiar am terminat o sticluță de 50 ml. Cred că mai am doar pentru 2-3 aplicări. În coletul primit am primit o altă variantă a parfumului Si. Mai exact Armani Si Passione care are un miros plăcut și foarte interesant. Acum depinde de gusturi pentru că mie nu mi se pare că ar fi o diferență atât de mare între varianta clasică și asta doar că am auzit persoane care o preferă pe această ultimă variantă, Passione. Verificând compoziția celor 2 parfumuri am observat că au note total diferite.

Care dintre cele 4 măști vă tentează să le încercați? Sau dacă ați încercat măștile celor de la 7th Heven aș fi curioasă care este preferata voastră?

You may also like

25 de comentarii

    1. Am testato pe cea cu aur. Este foarte bună!M-am simtit bn folosindo, chiar le recomand si la fete . Pe celelalte nu le-am încercat.

    1. Nu am încercat până acuma aceste măști ,dar am auzit că sunt bune ! Mi-aș dori să încerc masca cu aur !

  1. Am incercat destul de multe game de la ei, iar de curand si pe aceasta. Niciodata nu m-au dezamagit. Ma inteleg cel mai bine cu masca lor neagra peel-off. Am gasit-o la tub, varianta de 100ml(cred) si ma tine o vesnicie.

  2. Încă nu le-am încercat, dar cea cu aur mi se pare foarte interesantă. Mi-a atras însă atenția jade roller-ul din imagine, care chiar cred că face minuni, mai ales dacă folosești un sheet mask.

    1. Nu le-am încercat. Sunt tare curioasa de ele. Chiar dacă nu prea folosesc măști, acestea mă intriga.❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.