Idei de cadouri pentru întreaga familie de la Decathlon

Decathlon este unul din magazinele care mi-au intrat rapid la suflet. Inițial am stat cu gândul că acesta este special pentru pasionații de sport și că eu nu prea am ce să-mi găsesc. Ce-i drept nu fac foarte multă mișcare, dar asta nu înseamnă că nu mă încalț cu adidași sau că nu folosesc trening, că nu ajung la munte și am nevoie de un echipament adecvat sau chiar mici accesorii speciale pentru ieșirile din parc pentru copiii mei.

Într-un final am ajuns să iubesc acest magazin pentru că fiecare membru și-a găsit câte ceva interesant în magazin. Pe lângă faptul că ajung în magazin ca să cumpăr lucruri utile, calitatea produselor este foarte bună și sunt extrem de mulțumită. Un alt mare plus al magazinului este prețul bun pe care îl practică la produsele comercializate. Aș putea să spun că Decathlon are un raport calitate/preț excelent. Nu vreau să pară că vorbesc la superlativ de acest magazin fără să mă fi lămurit singură de aceste aspecte și chiar vă recomand să le încercați și voi pe pielea voastră pentru a vă convinge.

Idei de cadouri pentru femei în perioada rece

Eu cred că sunt singura care am atât de puține lucruri pe lista de dorințe. Nu mi-aș dori mare lucru. M-aș mulțumi cu o pereche de gheme impermeabile pentru că știu sigur că acestea sunt bune. Prețul este bun, calitatea este cea așteptată așa că nu-mi pot dori mai mult. Le prefer pe negru pentru a le putea purta în diverse combinații. Cu siguranță merg bine și la o pereche de jeanși, dar și la o pereche de pantaloni de schi. Dacă aș putea să merg la munte poate că mi-ar fi utilă o geacă de iarnă ceva mai groasă. Pentru moment nu vreau să fac alte achiziții și dacă va fi nevoie voi cumpăra la momentul potrivit.

Idei de cadouri pentru copii în perioada rece

Nu știu cum se face, dar lista este foarte lungă la acest capitol. Anul trecut am fost special până la București ca să-i cumpăr Cristinei tot ce-i trebuie pentru iarnă. I-am luat geacă, mănuși, căciulă, bluză termică, echipament de zăpadă și ghete. O parte din toate astea le-a purtat doar că pe cele de zăpadă nu a avut unde să le îmbrace, iar acum deja nu-i mai vin. Anul ăsta o iau de la capăt și poate că nu am să-i mai cumpăr căciulă, dar restul tot îmi vor trebui.

Geaca cumpărată anul trecut are 2 fețe. A arătat foarte bine și mi-a plăcut tare mult. Am mai căutat același model, dar nu l-am găsit pe site. În schimb, mi-a atras atenția modelul de mai sus care este pe același principiu. Modelul foarte frumos, practic, lejer și totuși călduros. La capitolul ghete cred că mă voi orienta cam la același model pe ca vreau să-l iau și pentru mine.

Cadouri pentru barbati din Decathlon

Soțul meu are ca hobby pescuitul. Are foarte mult accesorii de pescuit de la acest magazin și cu siguranță nu se oprește aici. Ca să-l încânt cred că cel mai încântat ar fi să-i cumpăr ceva de la acest raion doar că eu mă simt ușor depășită și nu prea știu ce să-i aleg. A depășit nivelul de începător și nu-l mulțumește chiar orice. Ca să nu cheltui banii aiurea am zis că evit să=i cumpăr ceva de pescuit. Mă voi orienta către ceva haine de iarnă care i-ar fi utile în perioada asta.

Iarna asta cred că va fi cu zăpadă. Deja la munte a nins un pic și îmi doresc să mergem și noi măcar pentru câteva zile. Asta mă face să cred că iarna asta vom avea ceva zăpadă. O pereche de pantaloni călduroși pentru zăpadă sunt absolut perfecți. Sunt buni atât pentru vremea rece, dar și pentru vremea rece.

Cam astea sunt propunerile mele, dar dacă intrați pe Decathlon puteți vedea exact ceea ce aveți voi nevoie. Cam atât am avut să vă spun despre magazin și preferințele mele.

Voi vă faceți cumpărăturile pe Deacthlon? Ce doriți să vă cumpărați de la ei?

You may also like

19 comentarii

  1. Au produse foarte bune și la prețuri accesibile ,am intrat și eu să mă uit și chiar am găsit ceva pentru fete să le iau .

  2. Sa sti ca e o idee buna , noi cumparam mereu copiilor ghetute si geci de acolo si noi cei mari avem lucruri de la ei , multumim de idei !

  3. Multumesc pentru idei,sunt in pana rau ca nu stiu ce sa le iau celor dragi pentru sarbatori.Ar merge un trening si ceva de incaltat asta pentru sot!

  4. Ghetele sunt tare frumoase si cred ca prin curte mi-ar fi tare utile. Si un trening ca al Cristinei mi-ar plăcea pentru domnisorica mea

  5. Da, cumparam de la Decathlon, suntem foarte multumiti de ofertele lor, raport calitate pret. Luam de toate si costume de munte, si costum de balerina, si articole sportive, de toate luam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.