Cremele cu protecție solară folosite în vacanță

Protecția solară a devenit foarte importantă pentru mine. Abia acum am realizat cât de mult rău ne poate face soarele și cum își poate pune amprenta supra pielii noastre. Chiar dacă iubesc bronzul și sunt o mare iubitoare de soare, am încercat să mă protejez și să mă mai feresc de el anul ăsta. În ceea ce privește loțiunea solară, aș putea să spun că am abuzat de ea și bine am făcut. M-am înroșit mai rău pe picioare în partea din spate pentru că acolo nu m-am gândit că mă pot prăji.

Nu sunt o persoană demnă de urmat. La plajă ajungeam în jur de ora 11. Făceam 12 kg până la plajă și nu ne permiteam să stăm o oră și să ne întoarcem după câteva ore. În concluzie, stăteam de la 11 până la ora 15.00 … cam așa! Știu că nu sunt orele potrivite, dar na! Copilul era cremuit atunci când vroia. Că începea să țipe că miroase urât crema, că o doare burtica, etc doar ca să nu stea. Evident că în tot acest timp dacă am reușit s-o țin cel mult trei sferturi de oriă pe margine.

Protectie solara BiodermaCrema cu protecție solară de la Bioderma Photoderm bronz SPF 30

Bioderma a creat un produs nou-nouț pentru plajă. Photoderm Bronz cu SPF 30 poate fi folosit pe față, corp și păr. Produsul stimulează, intensifica și prelungește bronzul natural. Formula fără alcool oferă toleranță bună și nu usucă pielea. Protecție UVA și UVB.

Loțiunea este sub formă de ulei și se pulverizează foarte ușor pe piele. Nu este nevoie să o întind și asta mă bucură și mai mult. Îmi este tare urât să fiu nevoită să-mi întind uleiul sau crema pe corp. Uleiul se vede frumos pe piele și aceasta este protejată corespunzător. Mirosul este unul fin care nu persistă mai deloc.

Am folosit Bioderma Photoderm Bronz doar la plajă și mi-a plăcut mult de tot. Pielea mea a arătat foarte bine și am prins un bronz frumos și uniform. Singurul minus este că o dată intrată în contact cu ochii ustură foarte rău. Am cam evitat să-l folosesc pe față de teamă să nu mi se scurgă în ochi. M-am înroșit foarte puțin și asta pentru că orele la care m-am expus n-au fost tocmai alea bune, dar produsul m-a surprins plăcut. Intenționez să-mi mai iau un tub pentru că l-am consumat pe tot cu o zi înainte de plecare. Găsiți aici acest ulei.

Creme de față cu protecție solară Baby Bioaleea

Aceasta este o poză de acum câteva luni în care am vrut să vă arăt cremele mele cu protecție solară pentru față. Crema portocalie o am dintr-o cutie Pick N Dazzle și o iubesc pentru că intră rapid în piele și nu-mi lasă vreun film gras. Este perfectă ca și bază de machiaj. O folosesc doar înainte de a mă machia. Despre crema cu SPF 50 de la Bioaleea.ro v-am mai povestit aici.

Îmi place acest produs din mai multe motive. În primul rând, este micuță și o pot purta tot timpul în geantă. Atunci când sunt pe stradă sau când sunt în parc cu cea mică și consider că aceasta trebuie reaplicată o fac rapid. Am avut-o cu mine în vacanță și am folosit-o foarte mult pentru a ne proteja fața. Eu mă temeam de apariția unor noi pete pigmentare și de nas roșu și o aplicam constant, soțul meu a început s-o folosească după ce i s-a înroșit nasul și Cristina a suportat-o fie c-a vrut, fie că nu.

Ttebuie întinsă pe a intra în piele pentru că altfel riști să rămâi cu ușoare pete albe. Acest lucru nu m-a deranjat deloc. Mi-a plăcut că nu-mi creea nici un disconfort dacă îmi aluneca inevitabil în ochi. Este o cremă excelentă pentru copii și nu numai.

Cremă cu protecție solară pentru copii SPF 50 de la Avene

Crema de la Avene este tip spray. Am ales acest produs pentru vacanță pentru că am citit că este rezistent la apă. Știam că n-o voi putea scoate prea ușor din apă și am zis măcar un pic de protecșie să-i mai ofere și în apă. Crema trebuia uniformizată pe corp. Nu era suficientă pulverizarea. Dacă Cristina avea corpul ușor umed, mă chinuiam puțin s-o întind și rămâneam și eu pe mână cu un strat de cremă. Mi-ar fi plăcut dacă tot era tip spray să nu mai fie nevoie de uniformizare.

Mare grijă la ochi. Am dat-o pe Cristina pe față și cum s-a tot șters ea pe față și și-a dat cu mâna pe la ochi a început să țipe că o usturau ochii. De atunci n-am mai folosit crema de la Avene și pe față ca să evit aceste neplăceri. În rest s-a comportat ok. Nici Cristina n-a prea stat s-o dau cremă, nici din apă nu prea ieșea …. așa că n-am nimic de reproșat la acest capitol.

Crema de față cu SPF 20 Jason de la Rangali

Inițial am luat această cremă cu mine în vacanță ca s-o folosesc pe față. Soarele era mult prea puternic și de frică am folosit o perioadă scurtă de timp SPF 30, apoi doar 50. Mă bucur că am luat-o cu mine pentru că în ultima zi am rămas fără spray-ul de la Bioderma și am folosit acest produs pentru corp. S-a comportat bine. Mi-a plăcut că intră rapid în piele și nu lasă pielea deloc grăsimoasă.

Voi ce produse cu protecție solară ați folosit sau urmează să folosiți vara asta?

You may also like

16 comentarii

  1. Am o crema cu protectie solara de la Oriflame dar de cativa ani nu mai sunt o iubitoare de plaja.

  2. crema din pick n dazzle am avuto si eu, tin minte ca mi-a placut ar mai trebui sa imi comand de la ei

  3. Stiu ca Bioderma sunt printre cele mai bune. Eu am luat cu mine produsele de la Farmec. Eu factor de protectie micut, dar eu nici nu am prea stat la soare mai mult de 2 ore dimineata si 2 ore seara si am zis ca sunt de ajuns. Nu am arsuri sau alte probleme.

  4. Trebuie să achiziționez si eu macar o crema din cele prezentate de tine. O sa am nevoie mai ales acum cand plănuiesc să mă expun mai mult la soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.