De unde ne cumparam pastilele?

 

Datorită problemelor mele de sănătate trebuie să iau în fiecare zi aspirină și dintre toate firmele mi s-a recomandat să cumpăr Aspenter și să iau câte 2 pastile pe zi.

De cele mai multe ori îmi cumpăr pastilele de la Farmaciile Sensiblu pentru că am un card cu ajutorul căruia am o reducere de 10% parcă. Pe o cutie de Aspenter am dat 12 lei la Sensiblu cu tot cu reducerea aferentă.

Întâmplător mă aflam prin oraș și a trebuit să cumpăr niște pastile pentru o cunoștiință și am intrat într-o farmacie în care nu am mai intrat niciodată Farmacia Unica și mi-am cumpărat o cutie de Aspenter. Surprinzător am văzut că fără nici un fel de reducere o cutie de pastile a costat 9,10 lei.

Trebuie să recunosc că până acum mă duceam la Sensiblu și datorită faptului că știam că am o anume reducere deși reducerea era de 1 leu și puțin. Mi s-a părut destul de mare diferența de preț de la o farmacie la alta și pe viitor cred că îmi voi face cumpărăturile de la această farmacie.

Trebuie să știți că nu vreau să fac nici un fel de reclamă și nu m-a rugat nimeni să ridic în slăvi această farmacie însă sunt sigură că pentru cine are nevoie de pastile va fi puțin mai atent pe viitor. Eu sunt un caz fericit pentru că nu cheltui mulți bani pe pastile pe lună dar sunt multe persoane care cred că ar putea face o economie dacă ar intra și într-o altă farmacie decât cea pe care o folosește în mod normal.

You may also like

3 comentarii

    1. Asta in cazul in care prețurile sunt la fel dar se pare ca e o mare paralela cu reducerea si ca oricum prețul e mai mare si reducerea este doar de ochii lumii pentru ca la unele pastile prețul cu tot cu reducere e mai mare decât dacă ai lua de la o alta farmacie fără nici un fel de reducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.