Produse speciale pentru tenul mixt sau cel acneic

Tenul meu a fost și este extrem de bun în sensul că n-am avut probleme prea mari cu el. Nu-mi aduc aminte nici în adolescență să fi avut vreo altă neplăcere în afară de câte un mic monstruleț din când în când. Înclin să cred că gena a fost bună pentru că nici în adolescență nu am folosit cine știe ce produse de îngrijire. Nici măcar nu aveam o rutină bine pusă la punct. Cea mai bună prietenă a mea era apa și cam atât.

Tenul mixt și îngrijirea acestuia

Tenul mixt aș putea să spun că este unul dintre cele mai bune. Acest tip de ten este ușor de recunoscut prin faptul că zona T(frunte, nas și bărbie) se îngrașă mai repede decât restul feței. Secreția de sebum îl ajută să nu se usuce excesiv și, în plus, apariția ridurilor să fie ușor întârziată. Am auzit că tenul mixt se ridează mai greu față de tenul uscat tocmai datorită sebumului care îl ține elastic.

Gerovital a scos gama Stop Acnee care este destinată persoanelor cu acnee, persoanelor cu tenul mixt sau adolescenților care acum încep să folosească produse specifice tenului tânăr. Sunt niște produse eficiente, dar blânde cu tenul. Eu am avut ocazia să încerc o parte din produsele acestei game și vreau să vă povestesc despre ele.

Gelul spumant purifiant Gerovital are o textură fină și este un produs eficient. Îmi place mult că vine în varianta cu pompiță și o astfel de pompiță este suficientă pentru a spăla întreaga față. Curăță bine, nu usucă tenul și chiar îl lasă hidratat. Eu l-am folosit cel puțin o dată pe zi. El poate fi folosit atât dimineața cât și seara după demachiere. Îndepărtează orice urmă de mizerie.

În plus, acesta are acid salicilic în compoziție care are rolul de a deschide porii și de a vindeca mai repede micile răni precum acneea sau psoriazisul. Acest gel este foarte spornic și cei 150 ml îmi vor ajunge o perioadă destul de lungă. Pe mine mă atrage foarte mult, atât conținutul, cât și faptul că are pompiță și este foarte ușor de folosit.

Cremă ultra activă Gerovital

Crema aceasta este special concepută pentru zonele cu probleme. Aceasta are în compoziție acid salicilic și are rolul de a reduce excesul de sebum, dar și de favorizare a ameliorării leziunilor acneice. Este un produs extrem de eficient și usucă foarte bine coșurile.

Inevitabil se întâmplă ca un mic coș să-și facă apariția peste noapte și să nu-și mai dorească să plece. Cu această cremă acesta este rapid îndepărtat și scăpăm de orice mică neplăcere. Tenul se curăță cu gelul spumant și pe fața curată se aplică această cremă activă.

Cremă-gel sebum control Gerovital

Crema aceasta are o textură foarte lejeră. Are ca rol principal reglarea secreției de sebum. Îmi place că după aplicare pielea nu rămâne grasă și nu este deloc lipicioasă. Poate fi folosită atât dimineața cât și seara. Eu am optat pentru a o folosi o dată pe zi, mai exact dimineața.

Am observat că tenul meu arată foarte bine chiar dacă o aplic o singură dată pe zi. Tenul meu nu se îngrașă atât de repede. Dacă aveți probleme cu tenul și peste zi tenul vostru lucește foarte tare, cred că ar fi utilă aplicarea acestei creme de 2 ori pe zi pentru a regla secreția de sebum.

Buline autoadezive Antiacnee

Bulinele astea sunt foarte interesante dat fiind faptul că se aplică direct pe zona ]n care avem problema. Acestea se țin minim 6 ore pentru o eficacitate maximă. Dat fiind faptul că au acid salicilic acestea usucă coșul sau dacă este ceva pe sub piele îl face să se retragă. Acestea au niște modele tare vesele și jucăușe. Ba chiar uneleb

În coletul primit de la Buzzstore am mai avut și câteva cadouri precum stickere, un Stick cu Gerovital de 8G, dar și muuulte mostre de cremă pe care le-am oferit prietenelor.

You may also like

16 comentarii

    1. Chiar interesante produsele…gelul ma fascinează…insa și bulinele ar fi bune în perioada aia din luna…cand coșurile își fac de cap

    1. Nu am avut niciodata probleme cu coșurile, foarte rar sa imi apara cate unul.Nu am incercat însă nici aceste produse

  1. Mi se par extrem de interesante aceste buline autoadezive.
    Cândva am folosit și eu produsele lor… Între timp am considerat ca nu îmi mai sunt necesare. În plus, am preferat sa trec la creme ceva mai specializate pe categoria de vârsta a tenului meu. Dar în general au fost ok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.