Trening copii pentru școală – Back to school

Copiii au început școala deși îmi era greu să cred că acest lucru se va întâmpla. Nu vreau să vorbesc despre acest virus nenorocit și nici de ceea ce se întâmplă în prezent. Important este că Cristina tocmai a început școala anul acesta și condițiile sunt destul de ciudate. Mi se par mie complicate, darămite unui copil de clasă 0.

Pentru acest început de an am fost nevoită să fac câteva achiziții noi și când spun asta mă refer la haine, rechizite și alte câteva nimicuri. Hainele au fost printre principalele lucruri de care a trebuit să mă îngrijesc. La grădiniță nu era nimic impus și o puteam duce oricum. La școală am un fel de uniformă în sensul că bluza/cămașa albă este obligatorie și mai are o cravată pe care trebuie să o poarte. Mă bucur că nu ne-a obligat să luăm uniformă. Învățătoarea a spus din start că nu se știe cât de mult vor fi nevoiți să meargă la școală așa că nu are rost să dăm acum banii și oricum ei cresc destul de repede în perioada asta.

Trening călduros de copii pentru școală

Treningul este indispensabil atunci când ne gândim la școală. Inclusiv in clasa 0 au ca și materie sportul. Pentru asta este nevoie de o ținută adecvată care să le permită sa se miște în voie și să poată face toate exercițiile necesare cu lejeritate!

Decathlon este unul din magazinele cu renume atunci când vine vorba de diverse sporturi și am decis să îi iau un trening de acolo. Eram hotărâtă încă de acasă pe un anumit model. Cu alte cuvinte, am fost țintită să aleg modelul de mai sus și mă bucur enorm de mult că l-am găsit în magazin. Evident că în online se găsesc mult mai multe produse, dar eu vroiam să-l probeze pentru că ea este puțin mai lunguță decât un copil de vârsta ei.

Cei de la Decathlon au scos o serie de haine potrivite pentru școală și le-au încadrat în campania Back to school, iar acest trening face parte din această campanie. Are un preț foarte bun față de orice altceva aș fi putut eu să găsesc în oraș. Pantalonii seamănă mult cu un colant. Sunt ușor mai grosuți, elastici, dar destul de rezistenți la diversele scheme. Bluza este și ea grosuță și puțin pufoasă pe interior, dar mi-a plăcut că pielea poate să respire și Cristina nu a transpirat în el în condițiile în care l-a purtat pe parcursul unei zile întregi la școală. Îmi place foarte mult cum se așează treningul, dar și faptul că nu este foarte subțire și se potrivește de minune cu vremea asta.

Trening copii 30 lei

Cel de-al doilea trening l-am luat în viteză. Îmi alesesem deja primul trening de care nici nu mă gândeam să mă despart și am văzut în treacăt treningul de mai sus care era doar 30 lei. Evident că prețul m-a atras ca un magnet. Nu cred că am mai văzut vreun trening la prețul ăsta. Materialul pare sintetic, dar m-am gândit că-l iau strict pentru ieșirile în parc.

Vreau să vă spun că m-a cucerit în momentul în care l-a îmbrăcat. Îi vine foarte frumos, este practic, cusăturile sunt perfecte, nu transpiră în el și se comportă foarte bine. Eu chiar intenționez să-l dau și pe acesta la școală pentru că este absolut perfect.

Tricou alb doar 8 lei

Decathlon a pus la punct toate detaliile. Pentru ora de sport era nevoie și de un tricou alb simplu. Modelul ăsta de tricou este doar de 8 lei. Se comportă excelent de bine și sunt tare bucuroasă că l-am descoperit. Materialul este foarte calitativ și plăcut la atingere.

Voi cum ați pregătit copilul pentru ora de sport?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

14 comentarii

  1. Au produse la prețuri foarte bune și dacă mai sunt și de calitate este super fain .Îmi place treningul Cristinicăi și primul,dar și celălalt ,tricoul sunt frumoase .Să le poarte sănătoasă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.