Informații utile pentru alegerea bideului potrivit

Folosit cu succes de ani de zile în unele colțuri ale lumii, bideul a început să își facă renumită utilitatea și în România, ocupând loc de cinste în băile caselor naționale. Având o mulțime de avantaje pe care le vom enumera în cele ce urmează, iată tot ce trebuie să cunoști despre acest obiect sanitar dacă și pe tine te tentează instalarea unui bideu.

Tipuri de bideuri

Chiar dacă este un obiect simplu, cu o funcție de bază, în prezent sunt o mulțime de tipuri de bideuri pe piață. Astfel, cu siguranță vei găsibideul de baie care să se potrivească perfect cerințelor tale atât din punct de vedere al funcționalității, cât și din punct de vedere al stilului. Indiferent de stilul și modelul bideului însă, acesta se montează de cele mai multe ori în apropierea vasului de toaletă, pentru a asigura un acces imediat și confortabil.

  • Bideul care se montează pe podea și pe perete este unul dintre cele mai optate modele datorită faptului că toate țevile sunt ascunse.
  • În cazul unei băi cu dimensiuni mai reduse poți alege un bideu suspendat, deoarece acesta ocupa mai puțin loc.
  • Pentru cei care trăiesc cu impresia că au nevoie de o baie spațioasă pentru a se bucura de avantajele pe care le oferă un bideu, vestea bună este că există și vase de toaletă cu funcție de bideu.

În categoria obiectelor sanitare de calitate vei găsi toate aceste tipuri de bideu, disponibile sub diferite modele și funcții astfel încât să ți se potrivească indiferent de dimensiunea băii tale sau de bugetul disponibil.

Avantajele unui bideu

Existența unui bideu în baia ta îți aduce atât de multe avantaje, încât cu siguranța odată ce le afli primul gând va fi să îți instalezi bideul cât mai repede cu putință.

  • Din punct de vedere al sănătății a fost dovedit faptul că folosirea apei este mult mai igienică și mai sigură atunci când vine vorba de spălarea părților intime. Hârtia igienică poate irita din cauza texturii și a parfumului, fiind contraindicată mai ales în cazul unor afecțiuni locale. Apa în schimb este ideală pentru a menține zonele intime curate și sănătoase, fără să modifice PH-ul local.
  • Cei care au un astfel de obiect sanitar în casă îl descriu ca fiind extrem de util, confortabil de folosit și care îndeplinește mai multe scopuri. Pe lângă faptul că asigură igiena intimă extrem de ușor și rapid, acesta poate fi folosit cu succes la spălarea rapidă și comodă a bebelușului în zona scutecului. 
  • Bideul se dovedește a fi un aliat în ceea ce privește economisirea bugetului de casă din două puncte importante de vedere. În primul rând, dacă alegi dintre bateriile de baie pentru bideu performante, ce asigură un consum redus de apă, atunci creșterea cantității de apă folosite va fi insesizabilă. În al doilea rând, datorită faptului că înlocuiești hârtia igienică cu apa, atunci și bugetul alocat cumpărăturilor de casă se reduce.
  • Protejarea mediului înconjurător este un avantaj strâns legat de cel economic. Datorită faptului că bideul poate fi folosit după folosirea toaletei, acesta contribuie la reducerea consumului de hârtie igienică. Indiferent că baia ta este conectată la canalizare sau la o fosa septică, folosirea unei cantități mai mici de hârtie igienică este în avantajul naturii.

Cu atâtea avantaje și modele disponibile pe piață, pentru toate bugetele și dimensiunile de baie, cu siguranța vei găsi bideul potrivit pentru tine. Astfel, te vei putea bucura și tu de toate calitățile acestui obiect sanitar pe cât de simplu, pe atât de benefic din toate punctele de vedere!

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

7 comentarii

    1. Îl consider foarte util bideul.Si noi avem în proiect pt baia noastră sa montam unul,sper ca anul viitor va fi gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.