Haine pentru copii potrivite pentru școală de pe Bonprix

Îmi plac tare mult hainele de la Bonprix și anul ăsta am pregătit o ținută creată exclusiv din haine de pe acest site. Cunosc calitatea și faptul că acestea se păstrează foarte bine și în timp. În plus, am găsit pe site o bluză albă de care aveam nevoie și alte câteva piese vestimentare despre care vreau să vă povestesc.

Bluză din bumbac BIO Bonprix

La grădiniță copiii se puteau îmbrăca oricum, dar la școală situația se schimbă. Cel puțin la școala Cristinei, școala are uniformă. Doamna învățătoare a fost destul de indulgentă să spun așa pentru că a spus că este suficient să poarte bluze/cămăși albe și cravata de la uniformă. Cu alte cuvinte trebuie să-mi fac stoc de bluze albe pentru că mai tot ce am eu sunt cu imprimeu.

Bonprix a fost sursa mea de achiziții și mi-au luat de pe site o bluză cu ceva volane în jurul gâtului, dar și a umerilor. În plus, bluza are mânecile strânse și face ca bluza să fie ceva mai elegantă decât o simplă bluză albă. Îmi plac mult detaliile acesteia. Plusul vine și din faptul că este confecționată din bumbac BIO, iar prețul este foarte prietenos.

Cardigan cu paiete

Cristina crește într-un ritm amețitor așa că nu îi mai vine mai nimic din ceea ce a purtat sezonul trecut. Deja a trecut la un număr mai mare. Cu alte cuvinte cam toată garderoba ei de toamnă/iarnă s-a cam schimbat și chiar trebuie să mai fac ceva achiziții noi în afară de aceste lucruri.

Cardiganul acesta l-am luat pentru că mi-a apărut ca și sugestie în momentul în care mă uitam la bluza albă de mai sus. Chiar era o imagine în care se putea observa cum se văd aceste 2 piese combinate și m-a atras foarte mult vizual. Diminețile sunt răcoroase așa că am nevoie de haine care să fie ușor mai grosuțe în prima parte a zilei, iar după școală bluza este potrivită pentru că afară se mai încălzește.

Acest cardigan îi vine perfect. Eu l-am luat în mărimea 128/134 și asta pentru că Cristina este puțin mai lunguță decât un copil de vârsta ei. De exemplu, la grădiniță era cea mai înaltă din clasă. Cred că vă puteți orienta după tabelul de mărimi și după comentariile lăsate la fiecare articol în parte. Eu am mai cumpărat hăinuțe de la Bonprix și am cam observat ce mărime i se potrivește de pe site. În felul ăsta nu mai există posibilitatea ca eu să dau greș în alegerea mărimii.

Blugi pentru copii de la Bonprix

Eu am mai cumpărat blugi pentru Cristina de pe Bonprix și trebuie să recunosc că mi-au plăcut mult. Calitatea materialului m-a cucerit și m-a convins să-i mai cumpăr blugi de aici. Pe cei vechi nu-i mai poartă și asta pentru că a crescut și i-au rămas mici așa că de această dată i-am cumpărat un număr mai mare. Nu știu dacă Criss poate fi luată drept exemplu pentru că la ea lungimea este problema.

Cristina are 6 ani și lungimea din șold până la gleznă este de 69 cm, iar eu am luat blugii de pe Bonprix în mărimea 134. Îi sunt un picuț mari, dar foarte puțin. Îmi plac mult cum se așează și îmi place și faptul că are naturii la vedere. Modelul este frumos și suficient de lungi pentru că Criss este destul de lunguță la picioare.

Chiar sunt curioasă dacă vă plac alegerile făcute de mine pentru Cristina. Voi dați comenzi pe Bonprix? Care categorie vă atrage cel mai mult de pe site?

You may also like

17 comentarii

    1. Foarte faine alegerile tale. Aveam o vreme in care comandam si eu de la ei, dar pt ca dureaza doua, trei saptamani pana ajunge comanda, am renuntat

  1. Foarte frumoase hainutele, bluzita cu volane ii vine minunat si cardiganul imi place mult, sa le poarte cu drag fashionista mica 🙂

  2. Ce drăguțe sunt hăinuțele! Să le poarte cu mare drag!
    Îi voi arăta articolul tău unei prietene care are copil. Poate se va uita pe site-ul menționat pentru a alege ceva drăguț pentru mititica ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.