Mici imbunatatiri aduse unei masini la mana a doua cu ajutorul celor de la Edotec

Cea mai proastă investiție este într-o mașină dar problema este că nu te poți lipsi de ea așa că faci un compromis. O mașină implică diverse costuri dar este mult mai comod și mai rapid să mergi cu mașina la muncă. Nu depinzi de nimeni și mai poți dormi câteva minute în plus. Nu este nevoie să alergi după convenția de la colțul străzii într-o zi ploioasă și exemplele ar mai putea continua.

ford_focus_edotec_dvd_gps_navigatie_dedicata_auto_touchscreen_tv_ipod_usb_bluetooth_compatibilitate-min

Pe de altă parte cheltuielile cu mașina sunt diverse. Trebuie să o alimentezi constant cu carburant, trebuie să ai reviziile la zi, trebuie să îi faci asigurare, etc. Sunt plusuri și minusuri dar per total îmi place să merg în confortul propriei mașini.

O mașină la mâna a doua pare o alternativă bună atunci când nu ai suficienți bani de una nouă. Trebuie să riști pentru că nu ai de ales și te încadrezi în bugetul de care dispui. De aceste aspecte trebuie să se ocupe partea masculină pentru că oricât de bine informată ar fi o femeie nu poate depăși cunoștințele unui bărbat. Așa am ales o mașină frumoasă, cu cutie hidramată ca să îmi fie și mie mai ușor să merg, și cu o navigație mare și frumoasă. Pentru 9.000 de euro am fost mulțumită de potențialul mașinii și de dotările existente.

Îmi doresc să fac câteva îmbunătățiri mașinii cu ajutorul celor de la firma Edotec din Turda care reușesc să răspundă celor mai exigente așteptări în materie de aparate multimedia pentru mașini. Ei reușesc să înlocuiască softurile deja existente pe mașină și să ofere mai multe funcții precum car kit cu blouetooth, parcare marșalier, senzori de parcare, cameră DVR, filmare trafic, etc.

gps-ford-focus-min

Prin intermediul acestei firme am descoperit foarte multe produse care m-ar ajuta foarte mult la condus dar într-un final m-am hotărât asupra unei navigații auto. Sistemul este montat pe mașina și funcționează la fel de bine cu butoanele deja existente, inclusiv mă pot folosi și de comenzile de pe volan pentru a accesa navigația.

Navigația folosește ca sistem de operare Android-ul și folosește ecranul capacitiv multi-touch iar timpul de răspuns este foarte mic. Cu ajutorul acestei aplicații puteți descărca o multitudine de aplicații care sunt disponibile pe Android.

Am scris acest articol pentru competitia SuperBlog 2016

You may also like

17 comentarii

    1. Este util si in tara daramite afara! Afara este mana cereasca. De multe ori ma intreb cum naiba ne atacau turcii aia … ne gaseau al naibii de repede :)))

  1. Si totusi o masina second hand, nu foarte rulata, merita luata, mai mult decat una noua, poate. Intr-adevar, o masina in general, nu e o investitie decat daca ai cum sa scoti profit pe ea, altfel… tot bagi bani si cheltui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.