Îngrijirea părului cu cele mai bune tratamente

Podoaba capilară este o frumusețe naturală pe care, de a lungul timpului trebuie să o îngrijim pentru a-și menține sănătatea. Adesea, facem anumite alegeri care reușesc să ne degradeze părul. Coafurile extravagante, vopsitul părului, factorii externi de mediu, etc acționează asupra părului nostru,  agresându-l. Este important să ne îngrijim cât mai bine părul pentru a rămâne frumos și sănătos.

Sfaturi utile pentru un păr frumos 

Pentru ca părul nostru să arate cât mai bine este important să creăm un ritual de îngrijire. Înainte de a spăla părul este ideal să îl pieptănăm. Vom face asta cu o perie de păr care să nu adreseze scalpul. Pieptănatul sau periatulul părului trebuie să se facă într-un mod delicat, deloc agresiv. Spălarea părului este bine să se realizeze prin masarea ușoară a scalpului, și ușor pe lungimea firului de păr. Trebuie să clătim părul după șamponare, până ce simțim că am îndepărtat complet șamponul. Este obligatoriu să protejăm părul de soare sau factorii externi de mediu.

O eșarfă sau o pălărie sunt cele mai potrivite accesorii. Pentru un aspect îngrijit este recomandat ca la un anumit interval de timp să tundem vârfurile. Această alegere ne ajută să regenerăm părul și împiedică despicarea vârfurilor părului. Cel mai recomandat este să alegem un șampon potrivit tipului de păr pe care îl avem.

Importanța tratamentelor de păr

Tratamentele de păr sunt soluția benefică pentru a ne îngriji părul. Acestea au grijă atât de firul de păr, cât și de scalp. Trebuie să citim cu atenție indicațiile tratamentelor de păr pentru a face o alegere corectă. Uleiul de argan este un puternic remediu îngrijirii pentru podoaba capilară.


Tratament cu ulei de Argan, Sampon fără sare, Masca reparatoare, Ulei satinat – Tratamentul părului deteriorat

Un ingredient foarte eficient, arganul,  îl regăsim în tratamente de par, fiind foarte apreciat pentru că reușește să redea vitalitatea părului și îi reface structura. Tratamentul cu argan reconstruiește și hrănește firul de păr. În plus, acest tratament de păr îngrijește în profunzime firul de păr. Acest tratament de păr pe bază de argan s-a dovedit a fi foarte eficient. Acesta are un miros plăcut și nu are nici un fel de efecte secundare.

Arganul este considerat uleiul marocan, de aceea, dacă vreți să alegeți un tratament de par cu ulei de argan, puteți opta cu încedere pentru produsele de calitate made in Italia. Aceste produse ne vor fi pe plac pentru că reușesc să domolească părul rebel, făcându-l moale și plăcut la atingere. Arganul are un rol puternic reparator, reușind cu succes să refacă structura firului de păr.

Un tratament de acest gen crează o barieră ptotectoare contra activităților nocive ale poluării, vântului sau facturilor externi de mediu. Ideal în refacerea părului uscat este tratamentul cu argan care are puterea de a oferi strălucire părului. Uleiul de argan are menirea de a prelungi durata de viață a celulelor din păr. Contribuie la producerea de keratină, importanta sursa de sănătate a părului. Tratamentele pe bază de argan conțin vitamina E care contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine de la nivelul scalpului.

Folosind tratamente de păr cu argan vom putea întări structura firului de păr. Acesta devine ușor de pieptănat și de coafat. Devine mai rezistent chiar și atunci când folosim produse de aranjat părul. Hidratează puternic părul. Împiedică pierderea firelor de păr și contribuie la creșterea lui. Pe Ricca-beauty.ro găsim cele mai bune tratamente de păr pe bază de argan.

Vin cu o surpriză pentru persoanele care vor să încerce produsele de îngrijirea părului. Dacă vreți să plasați o comandă, puteți folosi codul rokolla și vă veți bucura de o reducere de 10% reducere la coșul de cumpărături.


Tratament profesional GLOSS-FACTOR Sampon, crema și spray cu balsam

Tratament Fiole RE-STRUCTURAL cu extract din semințe de in

You may also like

16 comentarii

  1. Îmi place foarte mult cum miroase arganul în produsele de îngrijire…sampon nu cred ca am avut dar gel de dus și săpun lichid am folosit… Și am fost încântată de ele… De la acest brand nu am încercat nimic

  2. Mulțumim frumos pt recomandare, produsele acestea nu le am incercat dar folosesc si eu produse pt par cu uleo de argan

  3. Uleiul de argan este foarte bun pentru păr și miroase super frumos ,folosesc și eu ptr.vârfuri detiorate de la avon și îmi place foarte mult cum miroase !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.