Prima mea vestă de fâș

Îmi cumpăr tot felul de haine și chiar mă gândeam că la capitolul veste stau foarte prost. Într-un timp vestele de blană au fost mica mea slăbiciune doar că pentru a fi purtate este nevoie de un outfit casual – elegant. Acum am nevoie de o vestă potrivită pentru toamnă așa că mi-a fugit gândul către o vestă de fâș.

Vesta de fâș de pe Bonprix

Bonprix are foarte multe astfel de veste de fâș. Dacă tot eram pe site și mă pregăteam să plasez o comandă …. am zis să încerc și un astfel de produs de la ei. Asta cu atât mai mult cu cât eu nu am nicio vestă potrivită pentru vremea asta. Am o singură vestă de fâș cumpărată online doar că mărimea a fost aleasă greșit și îmi este puțin cam mică.

Vesta aceasta este tot ce-mi puteam eu dori de la o astfel de piesă vestimentară. În primul rând combină negrul cu câteva detalii maro. Iubesc maroul ți în ultimii ani parcă m-am simțit mai atrasă de maro decât de negru așa că această combinație este frumoasă și ușor asortabilă. În plus, gulerul este mai înalt și acoperă foarte bine zona. În cazul în care vesta este deschisă gulerul se îndoaie șă se așează frumos.

Vremea de afară este ușor schimbătoare. De cele mai multe ori eu ies afară în jurul orei 17, iar până la 19.30 când intru în casă vremea se schimbă destul de mult. Serile sunt răcoroase și nu ne mai putem permite să ne îmbrăcăm prea subțire. Tocmai din acest motiv prefer să am o vestă cu mine înainte de a ieși. Vesta aceasta este potrivită pentru vremea de afară.

Comanda mea pe Bonprix

Comanda mea pe Bonprix a ajung cam într-o săptămână. Nu știu ce au făcut la sistemul de livrări, dar acestea ajung foarte repede. În plus, în această perioadă este transport gratuit și 10% reducere pentru toate cumpărăturile din aplicație. Site-ul este foarte bine aprovizionat și cu o diversitate foarte mare de produse așa că este aproape imposibil să nu găsiți ceea ce aveți nevoie.

You may also like

21 de comentarii

  1. Este foarte frumoasă și culoarea este pe placul meu ,îmi place cum iți stă cu ea ! Să o porți cu plăcere !

  2. Este foarte frumoasă și foarte practica.Am avut si eu câteva în perioada liceului pe care le purtam cu blugi.

  3. Eu colecționez veste de toate tipurile, am de toate genurile posibile. Îmi plac foarte mult și le consider perfecte pentru perioada aceasta de tranziție dintre anotimpuri.

  4. Intr-o vreme am purtat in fiecare toamna, dupa m-am indragostit de cardigan si am trecut pe lucruri cu model crosetat, posibil sa revin la ele in viitor 🙂 Imi place sa alternez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.