Un puzzle de 500 de piese de la Ravensburger

Ravensburger oferă o gamă variată de puzzle-uri și nu numai. Eu am câteva puzzle-uri de copii de la ei pe care Cristina le-a făcut în repetate rânduri, dar și un joc care a devenit rapid unul dintre favoritele fetiței mele. Dacă vreți să vedeți mai multe detalii despre acestea puteți vedea aici.

Puzzle de 500 de piese de la Ravensburger

Cei de la Ravensburger au vrut să ne sprijine la întâlnirea noastră de bloggerițe Danube Bloggers Meet și ne-a oferit tuturor câte un puzzle de 500 de piese. Eu am mai avut dorit să mă delectez cu un puzzle și îmi cumpărasem unul de 1000 de piese pe care nu l-am terminat niciodată. Acum mă gândeam că 500 de piese ar fi ceva mai simplu așa că am zis să nu refuz această propunere.

Am primit 16 puzzle-uri de la Ravensburger pentru a le da fetelor și modelele au fost diferite. Pe măsură ce au venit la eveniment le-am lăsat să-și aleagă fiecare puzzle-ul pe care-l consideră potrivit. Eu le-am avut acasă și am lăsat-o pe Cristinuța să-și aleagă modelul preferat.

Puzzle ales de Cristina

M-a luat durerea de cap când am văzut că dintre toate peisajele frumoase a ales tocmai acest puzzle care mi se părea super întortocheat și foarte colorat. Îmi și închipuiam că după câteva piese să abandoneze lupta și eu să mă chinui cu acest puzzle.

Chiar cu o zi înainte de eveniment s-a răzgândit și a ales varianta de mai sus cu căluți. În sufletul meu țopăiam de bucurie pentru că eram mult mai încântată de această alegere. M-am cam chinuit un pic la el. Aproape o săptămână am făcut la el și asta atunci când îmi mai aminteam de el. Cristina a pus bazele și a început să facă castelul și chiar mi-a plăcut că a fost un fel de start al acestuia după care, treptat, mai puneam câte o piesă.

Am avut și câteva momente în care mă gândeam să abandonez doar că fix atunci apărea scumpul meu soț cu forțe proaspete și mă mai impulsiona să finalizez și eu puzzle-ul. L-am terminat într-un final și cel mai greu a fost să reconstitui căluții. Nici nu mă gândeam că acolo va fi cea mai mare bătaie de cap.

Consider că puzzle-ul este o activitate relaxantă care chiar mi-a plăcut cu toate că a fost ușor stresantă. Vă recomand și vouă să încercați un puzzle de genul pentru că gradul de dificulate ar fi mediu spre mic. Acum intenționez să caut o ramă să-l înrămez pentru că mi se pare mult prea frumos.

Vă relaxează să faceți un puzzle? Cât de tare vă încântă ideea de a face un puzzle de 500 de piese?

You may also like

25 de comentarii

  1. Și noi obișnuim sa facem puzzle… Si în cazul nostru la cele mari începem împreună și termin singura

    1. Imi place sa fac puzlle cu fetița mea dar așa mare de 500 de piese nu am făcut și nici nu aș avea rabdare

    1. Eu nu ma complic cu 500 de piese mai degraba mai putine asa . Nu am rabdare si ma enervez repede . Bafta in continuare!!!!

  2. Foarte mult ma relaxează atunci când fac puzzeluri! Și nu ma deranjează nici dacă au 500 sau 1000 de piese! Superb cel ales de tine ❤️

  3. De mica mi a placut sa fac puzzle!Acum face fetita mea,este pasionata de puzzle!toata casa este plina de piese!

  4. Mi-au placut de mica. Nu am avut unul cu atat de multe piese. Pentru copii am luat mai micute. Le-am facut repde. Cand am luat unul mai maricel gen 20 si ceva de piese si-au pierdut interesul. Insa acum nu am nici locul unde sa il intind pentru a putea face unul asa impresionant.

  5. Mie nu-mi plac puzzle-urile. Am luat odata unul cu 1000 de piese de la Lidl si m-a durut capul cand am incercat sa-l fac, deci nu mai iau altul, decat daca are maxim 50 de piese. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.