Gemuri de la Sweeteria! Gustoase, aromate și BIO

Încă din copilărie am fost obișnuită ca din cămara casei mele să nu-mi lipsească gemurile. Gemurile erau folosite pe post de ceva „dulce” sau în combinație cu o felie de pâine prăjită cu unt. Aceste detalii sunt specifice copilăriei mele. Vreau să vă mai fac câteva destăinuiri plus câteva detalii extrem de importante legate de gemurile de la Sweeteria.

Gemurile din copilărie

În copilărie sfârșitul verii și începutul toamnei era foarte aglomerat pentru mama. Ea făcea tot felul de conserve, gemuri, dulcețuri și alte nebunii care puteau fi consumate pe timpul iernii. De multe ori acestea nu se terminau de la un an la altul. În plus, în cazurile mai puțin fericite se întâmpla ca o mare parte dintre acestea să se strice și o mare parte din muncă și din timpul pierdut se ducea pe apa sâmbetei.

Dulceață de la Sweeteria

Sweeteria are o gamă foarte diversificată de dulcețuri, dar și de gemuri. Dacă m-ați întreba pe mine aș spune cu mâna pe inimă că nu are rost să vă chinuiți și să vă faceți acasă astfel de produse pentru că acestea pot fi cumpărate. Nu cred că mănânc mai mult de 10 borcane de gem pe an și dacă stați să faceți un calcul cam care este investiția, cât timp pierdeți cred că ieșiți mult mai bine să alegeți o variantă sănătoasă și să optați pentru un gem de calitate.

În plus, acum se găsesc foarte multe produse BIO. Cele de la Sweeteria sunt foarte bune și au o cantitate foarte mare de fructe. Vreau să vă povestesc acum de variantele încercate de mine și am să încep să le enumăr în funcție de preferințele mele.

Dulceața de mure Sweeteria este în topul preferințelor mele. Gustul este perfect și rămâi cu un gust plăcut de fruct, mai exact de mure. Aceasta este produsă în România, este un produs fiert în vas de inox, nu are coloranți, nu are conservanți și nu are zahăr adăugat. Se consumă în 7 zile din momentul deschiderii și se păstrează la frigider după ce-l desfacem.

Dulceața de afine Sweeteria este foarte foarte bună. Chiar aș putea să spun că este pe același loc, ca și nivel de preferințe, cu dulceața de mure. Gustul este exact ca cel al produselor făcute în casă. Consider că este mult mai la îndemână să cumperi un borcan de dulceață din magazin decât să fii nevoită să faci mai multe borcane din același sortiment. În felul ăsta puteți diversifica totul în funcție de preferințe. Modul de preparare al acestuia este la fel de curat ca cel al dulceții de mure. Nu are zahăr adăugat, nu are coloranți și nici conservanți.

Gemul de zmeură l-am pus pe ultimul loc pentru că mi se pare că zmeura are acei sâmburi care pentru unele persoane pot fi ușor deranjante. Pe de altă parte este un produs foarte delicios, preferat de fetița mea care alegea acest sortiment în detrimentul celorlalte.

Produsele Sweeteria pot fi găsite în magazinele DM. Pe site-ul lor www.sweeteria.com.ro găsiți toate informațiile de care aveți nevoie de produse și sper că v-am convins să le încercați. Cu siguranță și voi veți fi la fel de încântate de ele precum sunt și eu.

You may also like

15 comentarii

  1. Nu am încercat nici un fel de dulceață sau gem de la Sweeteria ,dar sunt sigură că sunt foarte delicioase ! Îmi place să-mi fac de toate să am și gemuri ,dulcețuri ,compoturi ,tocane ,zacuscă să fie acolo și de multe ori am până ce le fac pe alealalte .

    1. Gem de zmeuraaaaNoi avem zmeură în curte numai ca nu mănâncă nimeni gem,am facut acum doi ani câteva borcane și le-am făcut cadou,mie nu-mi venea să desfac un borcan doar pentru mineDeci mai bine cumpar

      1. Și Luca este fan zmeură și tot ce se poate face din ea… Eu îl fac singura…in cantități mici…dar și cumpărăm…

    2. Am vazut aceste dulceturi la Dm dar nu mi.am cumparat ca mereu am avut acasa!Am vazut si eu ca nu se mananca toata dulceata ce o pun de obicei ptr iarna si consider ca e mult mai usor sa cumparam daca le gasim naturale!

  2. Arata atat de bine! La mine in casa nu s-a facut niciodata gem/dulceata si nu am o inclinatie foarte mare spre “dulciuri” de casa de acest fel. Insa din cand in cand mai gust produsele lor si sunt taaare bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.