Haine pentru copii de pe site-uri chinezesti

Am impresia că ceea ce se găsește în oraș, mă refer la micile magazine, au același loc de unde se aprovizionează. Singurul magazin de unde intru să îi iau micuței hăinuțe este H&M sau aleg magazinele online. Condițiile pentru comenzile online sunt foarte ok și singura condiție ca să nu îmi pară rău că am cheltuit niște bani este ca produsele primite s nu fie mici. Dacă sunt mari nu-i problemă. Am un sertar separat unde îi țin Cristinei astfel de haine. Sarafan criss-minButterfly Print Short Strap Jeans Dress

Ea este în creștere și chiar zilele astea am constatat că nu prea îi mai vin sandalele cumpărate la începutul verii. 2 perechi din 3 i-au rămas mici și acum trebuie să îi iau altceva. Trebuie să văd ce găsesc. Zilele trecute am primit un colet CNDirect și Criss avea și ea o mică surpriză. I-am luat un sarafan de blug. Poate fi purtată în orice perioadă a zilei și este perfectă cu un tricou și o pereche de sandale. Nu se demodează și pentru că are bretele ajustabile îi va veni la fel de bine și la anul.

Bulinele alea de pe picioarele ei să știți că sunt vânătăi. 🙂 Accidente se întâmplă frecvent în parc și nu apucă să treacă cele pe care le are că mai apar altele noi! Pentru prima oară a purtat ochelari de soare. I-am luat pentru când mergem la mare dar am vrut să văd cum reacționează cu ei la ochi. Aproape că își băga mâinile în ochi și nu a stat prea mult cu ei. Cred că doar atât cât i-am făcut eu 2 poze.

Sarafan criss2-min Sarafan criss3-min Sarafan criss4-min

CNdirect coupon code: 100 times only, valid to 13/08/2016
cndirect-lyf15 === 15% off for items
cndirect-lyf14 === 14% off for whole orders

 

You may also like

8 comentarii

  1. adorabila rochita de blugi, nu cred ca la noi poti gasi asa ceva la pret atat de mic. Am gasit si niste hainute super faine pentru bebelusi si ma batea gandul sa cumpar ceva pentru nepotica mea dar mi-e greu sa ma hotarasc ce anume sa iau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.