Află tot ce nu știai despre căderea părului și cum te poate ajuta implantul de păr

În ziua de azi, căderea părului a devenit o problemă comună, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Este adevărat, în rândul bărbaților se manifestă mai timpuriu și mai vizibil, însă nici femeile nu sunt ferite de această situație.

Alopecia reprezintă o afecțiune dermatologică inflamatorie ce afectează foliculii piloși. În funcție de nivelul la care ajunge, aceasta se manifestă prin pierderea părului atât de la nivelul capului, cât și de pe corp, pe anumite porțiuni sau chiar total.

Există o serie de factori ce pot determina căderea părului. Să vedem în continuare o parte dintre aceștia!

  • Stresul – acesta este unul din factorii principali de care suferă majoritatea populației din zilele noastre și care duce la pierderea podoabei capilare.
  • Alimentația nesănătoasă – un alt element destul de important. Un stil de viață sănătos, cu o dietă adecvată poate restabili echilibrul hormonal.
  • Substanțele chimice – citostaticele au rolul de a stopa creșterea foliculilor piloși.
  • Cosmeticele – unele ingrediente pe care acestea le conțin pot afecta serios firul de păr și scalpul, făcând în așa fel încât să determine căderea părului.
  • Diversele produse de coafat – placa de păr, ondulatorul sau peria electrică agresează firul de păr prin aerul fierbinte pe care îl emană, ducând astfel la arderea sau căderea părului.
  • Vopsirea și decolorarea părului – deși pe piață și-au făcut apariția fel și fel de produse ce promit să nu afecteze părul, sunt foarte puține cele care chiar nu îl deteriorează. Însă consecința principală este căderea acestuia.
  • Fumatul, alcoolul și cafeaua consumate în exces – pot duce la pierderea firelor de păr.

Transplantul de păr – o soluție eficientă

Clinica Dr. Felix Hair Implant vine cu o soluție eficientă pentru toți cei ce se luptă cu alopecia. În cadrul Clinicii, cei interesați pot efectua transplant de par printr-o tehnică inovativă, minim invazivă și cu rezultate garantate.

Vorbim aici de tehnica Quality FUE, cea care implică o procedură efectuată exclusiv manual, minuțios, de către medici ultraspecializați în această tehnică, ce activează și în clinici de renume din Amsterdam, Geneva și Paris.

Transplantul de păr este singura metodă ce oferă rezultate garantate. Tratamentele pentru păr (medicamente, seruri, măști etc.) nu pot influența decât foarte puțin creșterea firelor de păr. În schimb, prin transplantul de păr, firele sunt poziționate în unghiurile potrivite, astfel încât atunci când va crește, părul să aibă aspect natural.

Mai multe detalii în legătură cu această procedură, cei interesați regăsesc accesând site-ul oficial al Clinicii Dr. Felix Hair Implant.

You may also like

23 de comentarii

      1. Eu folosesc acum șampon anticadere de la Gerovital!E destul de bun.
        Il folosesc primăvară și toamna, atunci parca îmi cade părul mai mult!

  1. Da ,m-am confruntat și eu cu această problemă ,dar acuma sunt ok ! Lamine a fost de la vopsitul părului ,însă de când mi-am revenit la normal și nu-mi mai cade părul nu m-am mai vopsit ,parcă îmi este frică ! Depinde și de vopselele pe care le folosim !

  2. Am avut si am in continuare par care cade , dar stiu cauza si nu am ce sa ii fac , stres si ritmul de viata ,nu in cantitate mare dar cade !

  3. Deși îmi cade în anumite perioade, nu am probleme mari. Transplantul este o soluție foarte bună pentru cei ca au probleme severe cu căderea parului.

  4. Mie îmi cade părul doar când sunt foarte foarts stresată, dar își revine destul de repede.
    O singură dată am fost nevoită să apelez la un șampon pe bază de chinină, a făcut minuni după prima spălare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.