Un dulce mai puțin dulce de la SWEETERIA

Sweeteria este deja un brand cu renume pe piața românească. Se știe că sunt acele dulciuri fără zahăr care sunt îndulcite cu stevia. Gustul lor este unic prin faptul că fac niște combinații extrem de interesante de ingrediente și de aici și gustul aparte.

Cei de la Sweeteria au o gamă extrem de diversificată de produse. Am mâncat de la ei gemuri și dulcețuri BIO care sunt cât se poate de naturale și pe care le iubesc. Au chiar și o gamă specială pentru iubitorii de cremă de ciocolată care se cheamă Greentela. Pe lângă aceste produse, pe site-ul lor găsiți napolitane fel de fel, cereale și fel de fel de dulciuri fără zahăr care au un gust foarte bun.

Ciocolată fără zahăr de la Sweeteria

Când te gândești la o ciocolată te aștepți să fie dulce și evident să fie cu muult zahăr. De această dată ciocolată este puțin diferită …. doar pe etichetă. Ciocolata Sweeteria are un gust plăcut, dulce și vine în combinații interesante. Nu are zahăr adăugat absolut deloc și gustul dulce vine doar de la îndulcitorul de agave. Ca idee, gustul este identic cu cel al unei ciocolate obișnuite doar că aceasta este mult ai sănătoasă.

Eu am primit 4 sortimente de ciocolată: ciocolată cu lapte, măr și portocală, ciocolată amăruie cu spirulină, ciocolată cu lapte și caramel sărat și ciocolată amăruie cu polen. Evident că primele sortimente încercate au fost ciocolata cu lapte și caramel sărat, dar și cea cu lapte, măr și portocală. Prima ciocolată, cea cu caramel sărat, este în topul preferințelor mele. Din punctul meu de vedere, este cea mai gustoasă. Caramelul este integrat în ciocolată și pe partea din spate are presărată sare. Gustul este criminal de bun și dacă vreți să încercați o altfel de ciocolată atunci aceasta ar fi aceea.

Mi-a plăcut mult și ciocolata cu lapte, măr și portocală. este o combinație interesantă de ingrediente cu un gust bun. Nu am cu ce s-o asemăn pentru că nu am mai mâncat nimic de genul.

Ciocolata amăruie nu am încercat-o și asta pentru că nu este genul meu de ciocolată. I-am dat-o mamei pentru că ea mănâncă doar acest gen de ciocolată și ia plăcut. Pentru persoanele care preferă genul ăsta de dulce atunci poate fi opțiunea perfectă.

Ciocolata albă cu matcha și lămâie este foarte bună. Sunt 4 tablete ambalate foarte frumos în acea cutiuță. Atât ambalajul, cât și ciocolata este foarte elegantă și gustoasă și chiar merită încercată. Gustul de matcha nu este atât de pronunțat și lasă la iveală gustul bun al ciocolatei.

Dulcișor de la Sweeteria

Îndulcitor de ultimă generație obținut din extract, de înaltă puritate, din frunze de Stevia Rebaudiana și eritritol (obținut din porumb). Multumită procesului inovator de producție, cele două ingrediente vegetale fuzionează într-un singur cristal cu gust omogen, oferind consumatorului experiența unui înlocuitor perfect al zahărului sau al îndulcitorilor artificiali.

Un pliculeț de dulcișor este echivalentul unei lingurițe de zahăr. Se dizolvă la fel de ușor și de repede ca zahărul obișnuit și nu schimbă deloc gustul.

Ce părere aveți despre produsele Sweeteria? Ați încercat ceva de la ei? Ce vă place cel mai mult?

You may also like

23 de comentarii

    1. Nu am încercat nimic din aceste feluri de ciocolată de la Sweeteria ,dar m-ar tenta cea cu caramel sărat și cea cu lapte,măr și portocală .Ador ciocolata .

  1. Din noua gama nu… Bănuții de ciocolată sunt foarte buni…. Tot ciocolata cu caramel Sărat m-ar tenta foarte tare… Am o slăbiciune pentru caramelul Sărat sa aveți pofta

  2. Îmi place să aleg ciocolată vegană și am descoperit una super delicioasă cu sirop de orez, pe care o tot recumpăr.
    Am încercat mai de mult ceva de la ei, cred că doar untul de arahide mi-a plăcut, dar nu mi s-a părut grozav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.