Atenție la detalii cu produsele de curățenie de la Asevi

Asevi are foarte multe produse de curățenie despre care v-am tot vorbit și le-am dedicat și aici un articol. Articolul este scris de anul trecut, dar de atunci și până acum am descoperit produse noi, iar pe unele le-am recumpărat pentru că am considerat că merită toată atenția mea.

Vreau să vă povestesc câteva cuvinte despre fiecare produs în parte pentru a vă face o idee despre ele. Este important de știut că acum Asevi are un site propriu și produsele lor pot fi cumpărate de pe www.asevi.ro. În plus, folosind codul ROKOLLA puteți beneficia de o reducere de 15% ceea ce cred că vă va ajuta să faceți economii.

Balsamul de rufe concentrat de la Asevi are un miros fresh și plăcut. Îmi place mult mirosul rufelor spălate cu acest balsam. De cele mai multe ori sunt atentă ca nu cumva să pun exagerat de mult, dat fiind faptul că este un produs concentrat. Este spornic și îmi ajunge o perioadă destul de lungă de timp.

Dezinfectantul Multisuprafețe Asevi este produsul meu preferat. Este a doua sau a treia sticlă pe care o termin și mă declar extrem de mulțumită de acest produs. Este acel produs bun la orice. Îmi place să dezinfectez diverse locuri și produse și îmi place că are un miros plăcut. Am mai întâlnit și alte dezinfectante care aveau și minusuri precum: atacau pielea, nu miroseau prea plăcut, îmi era teamă să aduc copiii în camera în care în folosisem, etc. Acest produs este foarte eficient și îmi place mult că îl pot folosi inclusiv pe jucăriile copiilor. Trebuie clătit de pe suprafețele pe care depozitez alimente, de pe jucării sau obiecte aflate în contact direct cu bebelușii sau animalele de companie.

Soluția de scos pete Asevi este pur și simplu senzațional de bună. Eu am folosit-o pe 2 pete persistente și a făcut o treabă bună. Nu a atacat țesătură și nici nu a decolorat produsul. Mi se pare un produs bun și eficient. Este recent lansat în gama lor de produse așa că dacă nu l-ați încercat trebuie neaparat să o faceți

Degresantul Asevi este un alt produs bun și util. L-am recumpărat și pe acesta pentru că îmi place mult. Degresează bine și foarte repede și este nelipsit din bucătărie și nu numai. Are un recipient cu pulverizator și asta îl face spornic și precis pentru că poate fi pus exact pe zonele cu probleme. Nu miroase urât și nici nu atacă pielea mâinilor.

Soluția de geamuri Asevi este miraculoasă. Mie îmi lasă impresia că au găsit cheia succesului în ceea ce privește strălucirea geamurilor și a oglinzilor. Produsul face o treabă bună, nu lasă urme și cu ajutorul lui se curăță rapid și bine orice suprafață

Dezinfectantul Multisuprafețe vine și într-o astfel de formulă care poate fi folosită la fel ca și cel de mai sus. Se folosește pe orice tip de suprafață: mese de lucru, obiecte sanitare, cabine de duș, interior/exterior electrocasnice, jucării bebeluși, accesorii animale de companie, coșuri sau pubele de gunoi, toate tipurile de pardoseli, etc. Datorită formulei sale cu mare efect rezidual, dezinfectantul continuă să dezinfecteze suprafața și după aplicare, acționând constant timp de 2 ore și împiedicând înmulțirea agenților patogeni.

Soluția de pardoseli Asevi miroase foarte bine și îmi este mai mare dragul să dau cu mopul prin casă. Au diverse arome pentru aceste soluții de curățat pardoselile și este aproape imposibil să nu găsiți ceva care să vă placă.

Mă bucur să descopăr și noul detergent Asevi. Până acum nu l-am mai încercat, dar vreau să vă spun că mi-a plăcut cum s-a descurcat. Scoate mirosurile neplăcute și câștigă cu ușurință lupta cu petele ușoare. Este un detergent concentrat care poate fi folosit la 31 de spălări.

Voi folosiți produse Asevi? Care dintre acestea vă atrage cel mai mult?

You may also like

24 de comentarii

    1. Foarte bune produsele lor.Nu am avut ocazia să le incerc pe toate,dar ce am incercat mi-a plăcut și nu am mai schimbat

  1. Nu folosesc produsele Asevi din mai multe motive. Sunt foarte sensibilă la anumite substanțe și aleg doar variante bio și vegane. Dacă brandul o să devină cruelty-free, îi voi da o șansă.

  2. Noi folosim produsele Asevi de mai bine de 5 ani si ma refer aici la detergentul pentru pardoseli cu aroma de portocale.
    Daca nu l-ai incercat pana acum, trebuie neaparat sa o faci in viitor!

    1. Si eu folosesc produsele Asevi. Sunt cele mai bune. Am avut toate produsele lor. Acum folosesc deterentul, balsamul, dezinfectantul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.