Curățenie de toamnă cu produse Asevi

Săptămâna asta a fost despre curățenie!!! Chiar dacă multe lucruri le-am făcut ieri, printre picături le-am mai făcut și in timpul săptămânii și produsele Asevi mi-au fost de un real ajutor. Provocarea a venit și din partea celor de la Elvila.

Holul este destinat dressing-ului. Pe mijloc am oglinzi și mai mereu se lipesc degețelele Cristinei pe ele. De obicei le șterg o dată pe săptămână sau chiar la 2 săptămâni în funcție de cât de murdare sunt! ASEVI Multiusos este cel mai bun produs ever! Șterge rapid geamurile, oglinzile sau orice suprafață lucioasă și lasă un miros plăcut în urma lui. Îmi place că nu este nevoie să insist prea mult și nici nu rămân brazde dacă nu șterg într-o direcție! Este cel mai adorat produs de mine.

Baia are mereu nevoie de produse anticalcar. Nu știu cum se face, dar mereu se murdărește chiuveta din baie. Trebuie să o curăț de 2 ori pe săptămână ca să arate bine. Parcă până acum câțiva ani nu era chiar așa o problemă cu apa asta calcaroasă sau nu se murdărea chiar atât de repede chiuveta. Norocul meu este ca am descoperit produse eficiente care își fac treaba rapid. Antical de la Asevi își face treaba foarte bine și fără să fie nevoie sa frec dacă se adună mizeria. În 2-3 minute acționează și pot clăti chiuveta, ca mai apoi totul să strălucească.

Balsamul de rufe de la Asevi l-am avut într-o variantă mini. M-am bucurat ăa am putut sa-l încerc pentru că nu știam ăa cei de la Asevi au acest gen de produs în portofoliu. Mi se pare că aroma care mi-a împânzit tot balconul de la acest balsam seamănă cu un parfum, dar nu am reușit sa-l identific încă. Oricum este ceva floral. Chiar am să-l caut și în varianta full pentru că m-a cucerit.

După ce am dat cu aspiratorul în toată casa, am șters și parchetul cu Asevi Mobilă și Parchet. Îmi place mirosul, curață frumos și lasă un luciu plăcut și îmi place că nu lasă parchetul alunecos. Am mai încercat niște produse în trecut și când punea Cristina piciorul pe parchet se ducea de ziceai că-i pe gheață. Foarte bun produsul și am șters cu el aproape prin toată casa pentru că am parchet aproape peste tot!

Stresul meu cel mai mare este plita. Mereu se murdărește și dacă nu se murdărește de la mâncare atunci se pune praful, în concluzie trebuie curățată constant. Grăsimea căzută pe plită mă enervează groaznic și mă bucur că au apărut produsele degresante. Degresantul Asevi promite să elimine grăsimea fără efort și se pare că așa și este. Am lăsat aragazul necurățat vreo săptămână și apoi am pus produsul la treabă. S-a descurcat de minune. Recunosc că am folosit acest produs împreuna cu Asevi Multiusos pentru că sticla de la plită este tare pretențioasă și în felul ăsta am reușit să o fac să fie fără urme și să arate foarte bine.

Trebuia sa șterg și pe jos în bucătărie, așa că am folosit soluția de pardoseli de la Asevi cu miros de portocală care miroase excelent. Am reușit să șterg rapid bucătăria și să o las într-un miros plăcut. Tocmai am descoperit și desincrustante care este eficient pentru curățarea rosturilor. Inevitabil se murdăresc cele din bucătărie așa că le-am luat puțin la periuță ca sa le fac să arate frumos.

Detergentul de vase de la Asevi s-a terminat și am început o sticluță nouă. Este eficient pentru curățarea murdăriei, a grăsimilor, etc. Chiar sunt de părere că este mai bun decât multe alte produse de renume sau cu reclamă intensă. Având în vedere că am terminat o sticlă și deja întind mâna după următoarea înseamnă că este un produs bun.

Per total mă declar foarte mulțumită de produsele Asevi. Consider că este brandul cu cele mai eficiente produse. Vi le recomand cu drag pentru că sunt convinsă că și voi veți prinde drag de ele.

You may also like

17 comentarii

  1. Nu am folosit toate produsele de curățenie prezentate în articol, dar cu o parte din ele am făcut deja cunoștință și mă declar super mulțumită! Chiar sunt produse eficiente și de calitate!

  2. Produsele Asevi sunt eficiente și accesibile tuturor. Am folosit produsele pentru podele și parchet. Voi căuta și produsele celelalte deoarece, tocmai am închis „șantierul” 🙂

  3. Sunt tare faine produsele Asevi. Se pare ca te-au ajutat in curatenia generala din casa. Am facut si eu niste curatenie odata cu primele zile de toamna, dar mai am de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.