Vacanţă în Thassos – Grecia

Am fost acum 3 ani tot pe o insulă în Grecia …. mai exact pe Insula Corfu însă nu am fost atât de impresionată ca de Insula Thassos. Corfu era o insula frumoasa in felul ei si am reusit sa vizitez o parte din ea, dar nu se compara cu Thassos. In acest moment le-am vazut pe amandoua si imi pot da cu parerea. Plajele din Thassos nu le-am vazut nicaieri altundeva!

Din Galaţi până la trecerea cu feribotul către insulă sunt 850 de km adică nu foarte mult.
Partea proastă este în Bulgaria. Am un GPS ASSUS care nu are harţile updatate şi ne-am bazat un pic pe el şi un pic pe hartă şi aşa am scos-o la capăt până la urmă cu mici încurcături.
Vila era chiar pe malul mării iar priveliştea din cameră era deosebită. Un peisaj absolut superb si nu se compara cu nimic sa te trezesti pe malul marii si sa-ti bei cafeaua la balcon in timp ce valurile se sparg usor de mal.


Pe lâgă plaja pe care o aveam aproape am mai fost şi pe alte plaje. Una din plajele care m-a impresionat placut este Marble beach care arata superb. Plaja este frumos amenajata cu umbreluţe şi şezlonguri iar condiţia ca să poţi lua un şezlong era să faci o mică consumaţie.

O altă plajă deosebită a fost Paradise Beach cu o apă extrem de limpede cu mulţi peştişori. Aici ca să închiriezi şezlonguri trebuia să plăteşti 7 euro 2 şezonguri cu o umbrelă. Aceasta a fost preferata mea pentru ca trebuia sa mergi foarte mult ca apa sa fie ceva mai adanca. In apa era un nisip fin cum rar gasesti la plajele din Grecia si parca iti mangaia picioarele.

Pe langa toate aceste aspecte importante, apa era foarte limpede. Iti puteai vedea pedichiura cu o claritate de nedescris. In plus, daca mergeti pe aceasta plaja este recomandat sa va luati ochelari de apa pentru ca se vad foarte bine pestisorii care se apropie foarte mult

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.