Îngrijirea pielii atopice cu Atoderm Intensive Gel

Mâncărimea pielii din motive necunoscute poate fi numită și prurit și, de cele mai multe ori, pielea uscată și dermatita atopică este vinovată de aceasta. Pentru a scăpa de senzația de piele care ține, aspră și roșie dar și de senzația inconfortabilă și deranjată de a ne scărpina, este important să îi oferim pielii uscate hidratarea de care are nevoie.

Bioderma a dedicat gama Atoderm persoanelor care au astfel de probleme cu pielea. Bebelușii sunt principalele persoane care au astfel de probleme cu pielea, iar această gamă are rolul de a calma și a hidrata cât mai bine pielea. Din păcate, tot mai multe probleme au probleme de acest gen, iar produsele celor de la Bioderma vin ca un ajutor în tratarea dermatitei atopice.

Atoderm Intensive Gel-cremă

Căldura și/sau umiditatea pot face ca aplicarea zilnică a unui produs de îngrijire a pielii cu textură bogată cu pielea uscată cu tendință atopică, să fie neplăcută. Noul Atoderm Intensive Gel-cremă este primul produs de îngrijire creat pentru aceste condiții, care hrănește pielea și calmează mâncărimea, cu o textură ultra-lejeră, proaspătă. Datorită vitaminei PP, restaurează producția de lipide și întărește bariera cutanată a pielii în mod durabil. Pielea este calmată și hidratată timp de 24 ore și devine mai rezistentă pe termen lung.

Cum folosim Atoderm Intensive

Gelul-cremă se aplică o dată sau de două ori pe zi, pe pielea curată și uscată. În funcție de nevoie, se aplică o cantitate potrivită de produs și se masează ușor pielea, până este absorbită complet. Aceasta intră rapid în piele și nu lasă nicio peliculă grasă la suprafață. În felul ăsta putem să ne îmbrăcăm imediat dacă aceasta este aplicată pe corp sau folosită rutina de machiere dacă este aplicată pe zona feței.

Atoderm Intensive gel se poate aplica pe zonele cu probleme. Este o cremă recomandată tuturor persoanelor, inclusiv pentru bebeluși.

You may also like

10 comentarii

  1. Și eu am probleme cu fetița mai mică și până ce nu am folosit produse de la Bioderma cu nimic nu-i trecea ,dar cu aceste produse totul este super bine ! Ador produsele de la ei !

  2. Cu baiatul cel mare am avut ceva lrobleme inca de mic dar din fericire produsele bioderma ne a ajutat de am trecut peste aceasta problema !

  3. Nu am încercat-o… Cred ca m-ar ajuta în sezonul rece…mâinile mele au sensibilitate la ger… Sunt foarte uscate și crăpate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.