Obsesie pentru dezinfectarea diverselor obiecte și locuri din casă

Virusul ăsta ne-a făcut să fim obsedați de curățenie și dezinfectare. Încă nu am ajuns la performanța de a dezinfecta alimentele, dar încerc să păstrez curățenia casei pe cât posibil. Am grijă ca în momentul în care vin de afară să-mi las încălțămintea la intrare și apoi primul drum să fie direct către chiuvetă pentru curățarea mâinilor.

Produsele Asevi sunt foarte eficiente și pentru că am întreaga gamă de produse de curățenie de la ei am zis să profit. De această dată vreau să menționez produsele de curățenie și dezinfectare pe care le folosesc și care îmi sunt de un real ajutor. Eu vă recomand să folosiți codul ROKOLLA dacă vreți să beneficiați și voi de o reducere de 15% pentru achiziționarea produselor de pe www.asevi.ro.

Dezinfectare eficientă, parfum plăcut

Recunosc că fac curățenie mult mai des ca înainte. Până să înceapă toată nebunia și pandemia, făceam cam o dată pe săptămână. Lăsam totul pentru weekend și îmi dedicam câteva ore curățeniei. Dacă se întâmpla ca în weekend să fiu plecată sau să am treabă amânam pentru încă o săptămână.

Acum nu-mi permit să stau atâta timp fără să folosesc produse dezinfectante pentru pardoseli Asevi sau fără să dezinfectez locurile pe care știu că le ating copiii, în special. Scaunul de masă, jucăriile și cădița sunt produsele care sunt dezinfectate cel mai des. În bucătărie sau baie folosesc zilnic produsul și asta în special seara când toată se bagă la culcare. Ca un ultim touch îmi termin de strâns în bucătărie și pun totul la locul lor așa că dau cu Dezinfectantul Spray pe chiuvetă, blat, masă, etc. Și apoi îl las să acționeze în voie toată seara. N uitați că produsele de beluși care sunt dezinfectate cu acest spray trebuiesc ulterior spălate.

Nici baia nu este neglijată. Nu o curăț în fiecare zi, dar chiuveta o șterg cel târziu o dată la două zile și toaletă încerc s-o mențin impecabilă. După ce consider că totul este pus la punct pulverizez dezinfectant multisuprafețe peste tot. În plus, baia mea este micuță și nu-mi ia nici măcar 10 minute să dau câte un mop în baie în care să folosesc soluție dezinfectantă.

Gerpostar Plus Asevi Dezinfectant

Acest produs ține murdăria și germenii la distanță de pe orice suprafață din casă. Este singurul produs pe care-l folosesc de mai multe ori pe zi și pe diverse suprafețe. Este bun pentru absolut orice lucru, inclusiv pentru lucrurile cu care intră copiii sau bebelușii în contact.

Majoritatea dezinfectanților din piață au acțiune strict bactericidă și sunt pe bază de clor sau alcool, substanțe care se evaporă rapid, deci au acțiune reziduală minimă, cu efect pe termen scurt. Dezinfectantul Asevi este bactericid și fungicid de înaltă calitate, cu o mare putere de curățare și parfum plăcut.

Degresantul Asevi – potrivit pentru orice urmă de grăsime

Degresantul Asevi face o treabă excelentă și nu pot să stau fără el. Îmi este de folos în aproape orice. Atunci când șterg geamurile și este vreo urmă de grăsime care nu se dă dusă foarte ușor, un puf de degresant mă ajută să degresez zona și apoi să folosesc soluție de geamuri; plita mea se împacă foarte bine cu acest produs pentru că nu trebuie să insist absolut deloc pe murdărie. Pulverizez degresant pe plită, las să acționeze preț de câteva minute și apoi șterg cu un burete de vaze, iar ultimul produs folosit este spray-ul geamuri care îi dă un luciu aparte.

Faianța din bucătărie este și ea prietenă cu acest produs pentru că inevitabil sunt vapori în bucătărie care se așează și se prinde murdăria. Ca să nu mai vorbesc de mobila sau zonele din jurul plinei unde mai sare ulei sau grăsime. Eu folosesc acest produs pentru foarte multe lucruri și curăță foarte bine. Îmi place că-l pot folosi fără mănuși pentru că nu-mi atacă mâinile.

Voi folosiți produsele Asevi pentru curățenie? Cum dezinfectați lucrurile din casă?

You may also like

21 de comentarii

  1. Până acuma recent nu am încercat nimic de la Asevi,dar acuma folosesc produse de la ei și pot spune că sunt mulțumită ,au produse faine !

  2. Degresantul si soluție pentru pardoseala le folosesc și eu de ceva timp si nu le-as schimba pentru nimic.Dezinfectantul încă nu l-am încercat insa promit ca o voi face

  3. Cred că majoritatea am devenit obsedate de dezinfectat totul.in jurul nostru.
    Folosesc Asevi, e foarte bun!

    1. Nu am folosit produse de la Asevi pentru ca nu le gasesc aici, dar incerc sa curat bucataria cu solutii naturale, pe baza de otet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.