Popreal.com este site-ul cu cele mai fashion haine pentru copii

De mică îmi doream să am o fetiță pe care s-o îmbrac cu rochițe, să-i fac codițe și să fie îmbrăcată ca o păpușică. Cât a fost fetița mea mică, Cristina, am luat o grămadă de lucruri care mai de care mai moderne. Haine de copii nou născuți sunt absolut adorabile. Sunt atât de micuțe și cu niște detalii foarte atrăgătoare de zici că îmbraci o păpușică. Eu voi boteza în această toamnă un băiețel și asta m-a făcut să-mi direcționez atenția către haine de copii și să mă bucur de apariția unui mic copilaș în grupul nostru.

[EN] Since I was little I want a girl to dress up with beautiful dresses, to dress her like a doll. When she was little, Cristina, I took a lot of things that are more modern. Newborn clothes are absolutely adorable. They are so small and with some very appealing details to say you’re wearing a doll. I will be baptizing a little boy this autumn, and that made me direct my attention to baby clothes and enjoy the appearance of a little baby in our group.

Detalii despre hainele de copii de pe Popreal.com

Popreal.com este un site destinat copiilor și tinerelor mămici. Am văzut pe site niște hăinuțe extraordinar de frumoase. Să nu vă faceți iluzii că acestea se pot purta mai mut de un sezon. Trebuie să aveți grijă să apuce măcar să poarte toate hainele pe care le are pentru că eu am avut multe haine cu care n-am apucat s-o îmbrac pe Cristina. M-am bucurat mai mult de accesorii pentru că acestea le-a putut purta o perioadă mai lungă de timp. Ei cresc de la o lună la alta și, până la un an, primești extrem de multe haine. Cel puțin așa a fost în cazul meu.

[EN] Popreal.com is a site for children and young moms. I’ve seen some pretty beautiful clothes on the site. Do not be deluded by the fact that they can be more mute than a season. You have to be careful to even wear all the clothes she has because I had a lot of clothes I did not have to dress up on Cristina. I enjoyed more matching home accessories because they could wear them for a longer period of time. They grow from one month to another, and up to a year you get a lot of clothes. At least it was for me.

Nu-mi place să fiu constrânsă de transport. Pe acest site este transport gratuit pentru comenzile mai mari de 70$. Nu este o sumă mică, dar atunci câng găsești atât de multe lucruri frumoase este foarte greu să rămâi indiferentă. Decât să plătesc transportul, prefer să ating pragul minim.

[EN] I don’t like being constrained by transport. This site is free shipping for orders bigger than $ 70. It’s not a small sum but when you find so many beautiful things it’s very hard to stay indifferent. Rather than paying for the transportation, I prefer to reach the minimum threshold.

You may also like

11 comentarii

  1. Sunt foarte frumoase hăinuțele, și eu cand îi cumpăr haine sau jucării fetiței mele,mă bucur mai rau ca ea!☺

  2. Sunt frumoase si hainutele pentru copii, dar mai tare imi plac seturile mama-fiica. Nici nu stiu la care sa ma uit mai repede. Si ce e si mai fain este ca au multe modele din bumbac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.