Flexibilitate, seriozitate și dinamism – atu-urile E-livrat

Obișnuiești să trimiți des colete sau plicuri cu documente prin curierat rapid? Ce te face să revii mereu la aceeași firmă? Să fie rapiditatea cu care acestea sunt livrate? Sau poate faptul că de fiecare dată au ajuns în siguranță, fără a fi deteriorate? Sau îți place atitudinea prietenoasă și în același timp profesională a agenților? Sau ai preferințe în privința orelor la care să se facă livrările și firma la care apelezi de obicei îți asigură acest serviciu?

Ei bine, în cazul în care încă nu ai colaborat cu E-livrat, îți recomand să o faci. Și garantat nu vei dori să mai apelezi vreodată la o altă firmă ce oferă servicii de curierat rapid. Avantajele pe care ți le ofera E-livrat sunt din cele mai diverse, însă ți le voi expune în cele ce urmează.

De ce E-livrat? Cu ce se deosebește de alte firme de profil?

 • Serviciile oferite sunt atât pentru persoane fizice, cât și juridice;
 • Aveți posibilitatea de a alege ziua și ora preluării și livrării coletelor;
 • Serviciile sunt la standarde de top, caracterizate de flexibilitate, seriozitate și dinamism;
 • Aveți parte de siguranță în livrare, oriunde în România;
 • Suportul online și prin apel telefonic este disponibil atât înainte de livrare, cât și până să fie aceasta să fie făcută.

Avantajele colaborării cu E-livrat sunt mult mai numeroase și rămâne să le descoperiți și voi în momentul în care veți apela la serviciile acestei firme.

Ce servicii oferă E-livrat?

 • Curier rapid AZI – este un serviciu disponibil pentru municipiul București și localitățile din judetul Ilfov și presupune livrarea în aceeași zi a plicului sau a coletului – cu greutate de până la 10 kg;
 • Curier rapid a doua zi – este disponibil tot pentru București și județul Ilfov, însă diferența o face faptul că livrarea va fi efectuată a doua zi de la momentul preluării coletului, iar acesta poate avea o greutate de până la 30 de kg;
 • Curier național AZI – cu acoperire pe întreg teritoriului României, având posibilitatea de a trimite colete de până la 30 de kg.

Pentru mai multe detalii în legătură cu serviciile oferite de E-livrat sunt invitați să acceseze site-ul oficial.

You may also like

23 de comentarii

 1. Este prima oară când aud despre această firmă de curierat! Din descrierea ta par destul de rapizi!

 2. Este ptr prima dată cand aud de această firmă de curierat, dar cu siguranță am să apelez si eu la ei mulțumim frumos pt

 3. E pentru prima data cand aud de aceasta firma si iti multumesc!Cand voi avea ceva de trimis sigur am sa apelez la ei!

 4. E bine ca mai apar si alte firme pe piata. Unele deja existente, isi cam bat joc de unii clientii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.