Găuri pentru cercei, rochie nouă și poze din parc

Astăzi am vrut să fac câteva lucruri pe care le aveam în plan încă de la începutul săptămânii. Multe dintre lucrurile pe care-mi doream să le bifez erau strâns legate unul de altul și aveam nevoie și de companie pentru a reuși să duc totul la bun sfârșit. Să încep cu începutul și să vă povestesc cam cum a decurs ziua mea de astăzi.

Găuri pentru cercei pentru EVA

Cristinei i-a făcut găuri o asistentă de la spital și am avut o experiență ușor neplăcută în sensul că găurile nu au fost date simetric. Am fost foarte stresată din momentul în care am observat(imediat ce am ajuns acasă am sesizat diferența) și asta pentru că găurile perfect simetrice sunt importante. Cum ar fi să poarte o pereche de cercei lungi și aceștia să se așeze ciudat și să nu fie simetrici. Am rezolvat aceasta problemă în 4 zile doar că încă se vede gaura dată greșit și am cam traumatizat copilul.

M-am interesat unde pot face găuri pentru cercei în Galați și recomandările mămicilor au fost: clinica Medlife, bijuteria Kiss și salonul de tatuaje Costea Tatoo. Multe persoane recomandau experiența cu clinica Medlife pentru că anesteziază bine zona, copilul nu simte nimic și că totul este mult prea safe! Am fost cu Eva la o lună să-i fac găuri și așa am aflat că cei de la Medlife nu dau găuri pentru cercei decât după 3 luni pentru că urechiușa este în creștere. Nu prea văd logica pentru că găurile cresc o data cu copiii și nu se modifică nimic sau nu afectează. În fine, politica lor și o respect.

Astăzi … la 3 luni și 7 zile am zis că nu are ce să se mai întâmple. Nu am sunat și m-am dus direct pentru că eu nu pot pleca de acasă doar cu Eva așa că a mers și Criss și soțul m-a dus cu mașina. În fine, ajunsă acolo aflu că nu au cercei cu care să dea găuri și am simțit cum cade cerul pe mine de îmi venea să-i strâng pe toți de gât. Am plecat extrem de dezamăgită și am zis că revin săptămâna viitoare când au zis că vor primi cercei.

Rochia nouă de la Dresslily

Planul era cam așa … merg la Medlife să-i fac găuri Evei și apoi intru în parcul Eminescu ca să-mi fac câteva poze cu rochița mea cea nouă de la Dresslily și eventual să admir și eu parcul pentru că nu am apucat să-l văd în detaliu de când l-a renovat. Când am aflat că nu-i poate face găuri deja mă luaseră căldurile și transpirațiile și îmi pierise cheful, dar am reușit să-mi revin.

În concluzie, mi-am făcut câteva poze cu cea mai nouă rochiță a mea. Eu mi-am ales-o pentru că mi s-a părut practică și bună de purtat zi de zi, cu o pereche de sandale cu talpă joasă fără a fi nevoie să merg cu ea la vreun eveniment cu prea mult fast.

Culoarea rochiei este foarte frumoasă, modelul mi se potrivește de minune și este exact așa cum mi-am dorit. Nasturii aceia îmi plac tare mult și cred că ei sunt responsabili pentru alegerea mea. În realitate ei sunt doar de decor. Rochia are 2 barete ca de maieu în partea de sus și pe brate are o porțiune mică de material.

Cam astea ar fi experiențele mele de astăzi. Cristina s-a pozat și ea în tricoul nou de la Danina Line. Ei acum în acest moment reduceri pe site și poate fi cumpărat cu mai puțin de 20 lei. Îl găsiți aici. Despre articolele lor am să vă povestesc într-un articol distinct zilele următoare.

You may also like

23 de comentarii

 1. Foarte frumoasă rochia ,dar și tricoul Cristinicăi este superb ! Îmi pare rău că nu ai reușit să-i faci găuri prințesei mici ,dar eu am pățit cu asta mică a mea i-a dat găuri aiurea o asistentă de aici din sat și se vedea foarte bine că la una este mai sus șila una mai jos !

   1. Eu cand am nascut-o pe fetița mea încă se dădeau găuri în spital,așa că pot spune ca am fost norocoasă și nu am avut experiențe neplăcute cum ai avut tu cu Medlife.Rochia ta este superbă,iar de Cris nu mai vorbim❤

 2. A fost o zi tristă dar ați trecut cu bine!
  Îmi plac ținutele voastre! Cristinica este o adevărată prințesă!

 3. Dragutee amandoua ! Imi plac noile voastre hainutesi imi pare rau de experienta voastra cu cercelusii! Noi tota Medlife Cta dar f dragute asistentele , nu a plans decat la a doua gaura si a fost f bn fara sa aibe reactie la locul cu cercelusi !

 4. Sunt foarte frumoase amândouă!‍♀️
  Rochia îți vine perfect, mi-ar plăcea și mie una!
  Să o porți sănătoasă!

 5. Arăți divin….chiar faina rochia…si Cristinuta este la fel de fotogenica ca și tine…imi pare rău că nu ai reușit sa ii pui cerceluși Evei…

  1. Totul s-a terminat cu bine, sunteti frumoase, îmi place cum v-ați îmbrăcat! Rochița e super!

 6. Foarte frumoasa rochia si tu draga mea esti minunata!Cristina a crescut mare si frumoasa iar micuta este adorabila!Esti o mamica implinita cu asa minuni!

 7. Ei, lasă, nu te necăji prea mult pt găurile Evei, le veți face și pe acelea.
  Rochia e foarte faina și îți vine foarte bine! ❤️

 8. Rochiile sunt superbe amandoua! Sa stii ca si unele saloane de tatuaje merg pe aceeasi politica cu Medlifeul, si anume gauri dupa 3 luni de zile. Desi e mai simplu inainte, pentru ca se pot face fara vreo anestezie, copilul nu simte nimic. Dar pot aparea destule infectii pe parcurs daca nu sunt facute corespunzator

 9. Foarte faina rochia. Noi am fost la Sanador..desi initial tot la Medlife am vrut sa meegem. Dar aceeasi problema cu cerceii..nu aveau. Si la Sanador a fost super ok ai mult mai ieftin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.