Relaxare într-un scaun de masaj profesional

Scaunele de masaj profesional se găsesc cam prin toate mall-urile și am mai găsit un scaun de masaj la fel de interesant în hotelul de la munte. Îmi place mult ca de fiecare dată când le văd să le iau cu asalt pentru că merită o asemenea relaxare.

fotoliu-cu-masaj-irest-sl-a90-1-minCe poate face un scaun pentru masaj

Scaunul pentru masaj este obligatoriu cu bani. Evident că asta este în viziunea mea pentru că pe unde găsesc un astfel de scaun are și spațiu special prevăzut de introdus bancnote. Problema este că la aceste scaune de masaj nu îți poți alege programul și nici pe ce grupe de mușchi să insiste. În schimb am sesizat că programele diferă în funcție de valoarea introdusă.

Poți introduce minim un leu și durează câteva minute și îți face câte puțin la spate, picioare și gât. Dacă introduce sume din ce în ce mai mari, masajul este mult mai bine structurat și cum face acel fotoliu masaj, nu o face nimeni. Programul ideal este cel la 5 lei. Am impresia că este un masaj aproape complet și dacă ai curajul ca în acele 8 minute să închizi ochii, o să te simți cum relaxarea este mult mai bună.

fotolii-masaj-komoder-minUn fotoliu cu tehnologia iRest

Relaxarea supremă atunci când ai o vilă, vine la pachet cu un scaun de masaj. Am văzut multe tehnologii ale acestora care pot acoperi cu brio toate dorințele și au multiple funcți și poziții în care se pot face aceste tipuri de masaje. La fel de bine se poate alege zona în care vreau să insiste sau cât de puternic sau ușor să fie masajul. Inclusiv tălpile sunt masate

Komoder.ro este un site bazat pe aceste tipuri de produse, cu o vechime foarte mare pe această nișă. Are multe modele de fotolii de masaj la prețuri atractive și o mare parte din ele beneficiază de tehnologia iRest. iRest este cel mai avansat produs, bazându-se pe biomecanică, ergonomie şi terapie fizică de referinţă, cu scopul de a se adapta în funcţie de caracteristicile scheletului uman şi încorporează următoarele funcţii: putere zero, spaţiu zero, un masaj de durată mai mare, curbat, întinderea unor puncte după metode fizice şi terapie magnetică, având un total de 28 de perne cu aer, 8 magneţi permanenţi şi o pompă de aer. Vă va oferi o experienţă de masaj supremă în propriul dvs. cămin, ajutându-vă să vă păstraţi sănătatea şi să fiţi activ în fiecare zi.

scaun-masajProdusele de sănătate iRest aplică o tehnologie internaţională de vârf cu o funcţie 2D de detecţie, care poate identifica punctele de masaj în funcţie de înălţime. De la punctul Fengchi de pe ceafă până la punctul Yongquan de pe talpă, această tehnologie cuprinde 500 puncte de pe întregul corp, iar acest fotoliu promite să ofere o terapie fizică profesională şi confortabilă, rezolvând problemele ce ţin de un nivel scăzut al sănătăţii. Produsele de sănătate iRest  reușec să amelioreze durerile de spate prin masarea ușoară și regulată a zonelor cu probleme.

Ce părere aveți de aceste fotolii de masaj?

You may also like

5 comentarii

  1. de fiecare data cand ma duc la cumparaturi, ii zic sotului sa stam putin sa testam si noi fottoliu de masaj din galerie. Cred ca e 1-2 lei pentru 5 minute, Niciodata nu vrea ca ii e rusine. Eu mi-as lua una d-asta acasa sa muncesca macar jumtate de ora seara.

    1. Ar fi interesant sa am si eu unul din asta acasa. Eu cand ma duc la cumparaturi fara Criss, trebuie sa ma relaxez obligatoriu cateva minute. Daca merg cu ea, nu prea pot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.