Detalii despre ultima comandă pe FashionMia

FashionMia este un site chinezesc cu produse de foarte bună calitate. Nu sunt la prima comandă pe acest site și de fiecare dată mă surprind. De această dată am avut 3 rochii și o pereche de cercei în comanda mea. Dacă la ultimele comenzi așteptam în jur de 2 luni până să ajungă coletul, de data asta totul s-a întâmplat mult mai repede. Cred că a durat în jur de o lună de la plasarea comenzii. Știu că tot este mult, dar mie mi s-a părut puțin pentru că sunt obișnuită să aștept.

Pe instagram v-am tot arătat diverse poze și clipuri cu rochiile primite pentru a vă face o părere subiectivă și voi despre produsele primite. Am avut câte ceva de comentat de fiecare dată. M-am obișnuit cu rochițele și poate că am devenit ușor mai critică. Vă spun din start că mi-a ajuns coletul la poșta locală și că nu am plătit nimic în plus și că toate rochiile sunt mărimea L.

Rochie din chiffon transparent

Rochia aceasta am analizat-o foarte bine pe site. Pe pagina oficială rochia are o lungime midi și se vede că în partea de jos este ușor transparentă și se vede frumos piciorul. În realitate, rochia mea are aceeași lungime doar că jupa este mult mai scurtă. Vedeți aici rochia pe site și imaginile de mai sus sau chiar și clipul vă pot arăta exact cum este de fapt în realitate. Jupa este mult prea scurtă și materialul extrem de transparent. Această rochie nu poate fi purtată în momentul de față decât dacă îi pun o jupă mai lungă. În plus, rochia este ușor mică în partea de sus. Abia am reușit să mi-o trag pe mine.

Rochie înflorată FashionMia

Mi-am ales o rochie simplă, înflorată pe un fundal drăguț alb/bej care să fie numai bună pentru o vreme călduroasă. Modelul m-a cucerit încă din prima clipă. Așa cum v-am povestit mai sus, rochia este mărimea L doar că în realitate aceasta îmi vine bine la umeri, dar în talie îmi este lărguță. Talia are o delimitare și ar fi trebuit ca până la acea cusătură să stea pe corp. Eu am ales să-mi pun o curea în talie pentru că altfel arătam ca un balon. Trecând peste acest mic detali, este bună. Evident că trebuie să fac cumva cu aceste schimbări pentru că nu se vede tocmai ok.

Rochia verde cu mâneci stil clopot

Modelul acestei rochii îmi place extrem de mult. Mi-am mai luat o rochie cu acest model doar că pe portocaliu. Mai multe poze cu rochia portocalie vedeți aici. Chiar aș fi curioasă să-mi spuneți într-un comentariu dacă vă place mai mult cea verde sau cea portocalie. Această rochie mi se potrivește cel mai bine și îmi place mult cum se așează pe corp.

Chiar aș vrea să-mi spuneți care dintre rochii vă place cel mai mult și dacă este vreuna dintre acestea pe stilul vostru

You may also like

8 comentarii

  1. Rochiţa înflorată imi place cel mai tare . E pe stilul msu , si aş vrea sa o cumpar . Oricum tie ti-a stat minunat cu toate,esti superbă❤❤❤

  2. rochia verde este cea mai inspirata alegere. Imi place si ea, ca atare, si cum vine pe tine. Rochia a doua, cea cu imprimeu floral, imi place cum arata, dar nu cred ca te avantajeaza. Iar prima recunosc ca nu imi place de niciun fel si nici materialul nu mi se pare ca arata grozav.

  3. Cea verde e frumoasa pentru toamna.Ma-i ales daca o acesorizam bine iese o minunatie.Imi plac mereu tinutele tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.