START la joacă cu Regatul Jocurilor

Weekend-urile sunt destinate jocurilor. Asta și pentru că ne petrecem mai mult timp în familie și pentru că trebuie să mai avem și activități de acest gen care să ne deconecteze. Jocurile au rolul de a învăța ceea ce înseamnă competiția. Îmi doresc s-o învăț pe Cristina că este foarte bine să fie mereu pe primul loc, dar să știe să piardă și să nu facă o tragedie.

Eu am descoperit absolut întâmplător site-ul celor de la Regatul Jocurilor unde sunt zeci de mii de jocuri. Am fost ușor pusă în dificulate atunci când a venit vorba să-mi aleg ceva jocuri potrivite pentru că nu prea eram sigură asupra căruia să mă opresc. Cristina a venit cu prima propunere așa că Jenga a fost opțiunea ei.

Despre Jenga

Jenga este un joc de îndemânare extrem de captivant. Cu piesele din interiorul cutiei se formează un fel de turn din care jucătorii scot treptat piese. Piesele scoase se pun deasupra turnului și rolul fiecărui jucător este să țină turnul cât mai mult timp în echilibru. Este un joc captivant pe care l-a văzut Cristina prima oară în rândul prietenilor ei mai mari. A fost foarte atrasă de ideea jocului și asta a făcut-o să-și dorească și ea acest joc pentru a exersa. Deocamdată am jucat doar noi cu ea și cred că acum este suficient de pregătită să joace și cu alți copii.

Cursa pinguinilor

Cursa pinguinilor este unul din jocurile alese de mine. În Cursa Pinguinilor, pinguinii aleargă prin școală în singurul joc de dexteritate cu piese care iau curbe și pot să sară. În fiecare rundă unul dintre jucatori ia rolul paznicului (Urmăritorul) – el trebuie să îi prindă pe ceilalți pinguini (Fugarii), care vor încerca să adune peștii care atârnă deasupra ușii.

Jocul este foarte captivant și chiar prezintă interes atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Jocul poate fi jucat de 4 persoane și chiar îl recomand cu drag.

Vouă vă plac jocurile de acest gen? Vă mai relaxați în acest fel?

You may also like

25 de comentarii

  1. Wow cât de frumoase sunt aceste jocuri ,chiar imi plac și mie că nu sunt copil ,păi lorvum să nu le placă ,tare faine sunt ! Spor la jucat !

    1. Nu stiam de acest site.Jenga îl avem și noi dar o sa intru sa vad dacă găsesc ceva sa imi faca cu ochiul,nu de alta dar sâmbăta viitoare împlinește 5 anișori

    2. Cred ca.s foarte faine aceste doua jocuri pe care le.ati ales!Sigur se va simti bine Cristina cand va jucati!

  2. Chiar dragute , monopoli ne mai jucam si noi , jenga nu il avem dar ar trebui ca ajuta la concentrare !

  3. Da…. Noi jucam piramida, Macao, popa prostu, păcălici… Sa ști ca aceeași problemă o am și eu cu cel mic…nu prea știe sa piardă …

  4. Îmi place mult jenga! Chiar îmi este dor să mă joc ❤
    Jocuri sunt foarte importante și consider că toată lumea trebuie să aibă ceva de acet tip în casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.