JONZAC Sublime – produse cu un puternic efect anti age

Eau Thermale Jonzac este un brand franțuzesc de skincare, cu produse bio, hipoalergenice, toate pe bază de apă termală Jonzac. Apa termală are efect regenerant, calmant și anti-iritant. Găsim mai multe variante ale cremelor care au rolul să rezolve diverse probleme ale pielii:

 • Anti-rougeurs – produse care atenuează roșeața tenului
 • Rehydrate și Rehydrate+ – hidratare pentru toate tipurile de ten
 • Pure – pentru tenul gras/mixt
 • Reactive – pentru piele sensibilă
 • Nutritive – piele foarte uscată
 • Sublimeactive – anti-aging
 • Les Essentiels – apă termală pură

Crema de față Jonzac Sublimeactive

Gama Sublimactive are un puternic efect anti age prin asocierea a două tipuri de ingrediente cheie:

 • apa termală Jonzac cu proprietățile sale calmante, anti-inflamatorii și regenerante
 • ingrediente active specifice care acționeaza asupra fenomenelor care cauzează inflamația și automat și îmbătrânirea cutanată.

SUBLIMACTIVE este o gamă anti-îmbătrânire care ajută la combaterea unui fenomen recent identificat și recunoscut de lumea medicală: inflamația tăcută, inflamația care îmbătrânește sau inflamm-aging, cum a fost denumit în cercurile științifice

Trebuie să recunosc că am fost atrasă ca un magnet de toate promisiunile acestei creme. Cu atât mai mult cu cât eu am mai încercat aceste creme și v-am povestit aici de ele. În primul rând, modul de dozare al produsului este ideal pentru că se dozează puțin câte puțin produs fără a fi nevoită să-mi bag degetele în toată crema. În felul ăsta nu se risipește deloc produsul și mă bucur de el până la ultima picătură. Asta și pentru că această cremă are doar 40 ml.

Crema nu este grasă absolut deloc și intră rapid în piele fără a fi nevoită să insist foarte mult. Îmi place și faptul că nu-mi rămâne o peliculă grasă la suprafață. După aplicare îmi simt pielea hidratată și foarte fresh. Semnele îmbătrânirii nu dispar peste noate doar că îmi doresc să netezesc ușor ridurile existente și să nu mai apară altele noi. Dacă pielea își păstrează elasticitatea și hidratarea, atunci sunt foarte mulțumită și am așteptări mari de la acest produs.

Apa termală Jonzac

 • REGENERANTĂ: întărește bariera cutanată
 • CALMANTĂ: calmează pielea și limitează roșeața
 • ANTI-IRITANTĂ: limitează sensibilitatea și reacțiile asociate proceselor inflamatorii

Apa termală este bogată și echilibrată în minerale, cum ar fi calciu, magneziu, mangan, precum și multe elemente sulfuroase, apa termală Jonzac lucrează cu celulele pielii pentru a le ajuta să profite de propriile lor resurse și pentru a activa metabolismul de reînnoire celulară. Folosită zilnic, celulele se regenerează, calitatea pielii este vizibil îmbunătățită.

Toate aceste calități ale apei termale m-au convins să o aplic dimineața și seara. O aplic dimineața pe tenul curat înaintea procesului de hidratare, dar și seara după demachiere. Îmi place cum îmi simt tenul după aplicare și pot să spun că mi-am făcut un obicei în aplicarea acesteia de 2 ori pe zi.

You may also like

24 de comentarii

 1. Mulțumim frumos pt recomandare, eu nu prea folosesc apă termala dar am să încep să folosesc si eu mai des

 2. Nu am încercat nici un produs de la Jonzac,dar se pare că au produse minunate ! Să le folosești cu plăcere draga mea !

 3. Imi plac foarte mult produsele lor! Am folosit apa termala si crema si sunt produse minunate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.