Răsfăț cu cosmeticele naturale de la Vivanatura

Vivanatura este o firmă românească cu care eu am luat contact acum 2 ani. Am folosit câteva produse de la ei și recunosc că sunt pe placul meu, dar cel mai mult m-a cucerit gama Bebe Drag care sunt produse speciale pentru bebeluși. Chiar mi se par niște produse exclente, blânde cu pielea și perfecte pentru pielea fină a bebelușilor.

Cosmetice pentru față și corp

Crema de corp cu portocale dulci și unt de shea de la Vivanatura este un produs care oferă hidratarea optimă pielii, îi redă fermitatea, iar pielea devinde netedă și mătăsoasă. Îmi place mult mirosul de portocale care rămâne pe piele pentru o perioadă. Crema intră rapid în piele fără a fi nevoie să insist prea mult și nu lasă nici o peliculă grasă sau lipicioasă. Per total este un produs bun de care eu sunt mulțumită. Aceasta vine într-o cantitate generoasă, 250 ml, care îmi vor ajunge o perioadă bună de timp.

Loțiunea tonică cu aloe vera și albăstrele este un produs potrivit pentru a fi folosit în momentul în care vrem să ne îndepărtăm și ultima rămășiță de machiaj. Aceasta are rolul de a împrospăta tenul și are rolul de a pregăti tenul pentru aplicarea cremei de față.

Crema de mâini cu gălbenele și cătină este numai bună în perioada asta. Produsele de îngrijire a mâinilor sunt tot mai folosite și apelăm la ele mult mai des decât o făceam până acum. Crema aceasta are cele 2 ingrediente care au rolul de cicatrizare, hidratare și refacere a pielii. Aceasta este un produs cu ingrediente naturale în proporție de 98%.

Crema demachiantă „fără lacrimi” cu migdale și argint nu este un produs tocmai nou pentru mine pentru că l-am mai încercat. Curăță delicat pielea, fără să o usuce și este potrivită pentru toate tipurile de ten. Este un produs hidratant și nu irită ochii. Aceasta conține uleiuri presate la rece, substanțe active din plante și ioni din argint.

Variscan este o cremă de masaj pentru picioare cu hamamelis și castan. Este un produs bun și dacă vreți să citiți mai multe, puteți intra să vedeți aici.

Pastă de dinți GennaDent

Pasta de dinți de la GennaDent pentru copii am mai folosit-o și în trecut. Cristina a fost atrasă de varianta cu căpșuni, iar în ceea ce privește varianta cu portocale nici nu a vrut să audă. Eu mă bucur tare mult să o văd că se spală pe dinți pentru că este important să-și facă o rutină de mică. Aceste pasta de dinți sunt 100% naturale așa că nu am nici o problemă în a-i da să le folosească.

Parodontik am zis că i-o voi da mamei s-o încerce. Eu am anumite preferințe la pastele de dinți și parcă dacă nu simt un strop de mentol sau varianta gel pe care eu o folosesc, parcă nu mă simt bine.

Voi folosiți produse de la Vivanatura? Ce produs vă doriți să încercați dintre cele încercate de mine?

You may also like

28 de comentarii

  1. Nu am încercat până acum nimic de la Vivanatura dar am auzit ca sunt foarte bune, Mi as dori sa încerc cremă demachiant fără lacrimi si crema de corp cu portocale dulci si unt de avea si pasta aceea de dinți ptr copii

  2. Nu am încercat nimic de la Vivanatura ,dar cred că sunt produse bune și mi-aș dori să încerc crema demachiantă fără lacrimi ! Să le folosești cu plăcere draga mea !

  3. Am folosit cateva produse si mi au placut foarte mult! Sa Ie folosesti cu placere draga mea❤

  4. Și eu am folosit ceva produse de la ei…si mie îmi place fana bebe drag… Pasta de căpșuni a fost și pe placul celui mic…pe cea de portocale nu am încercat-o…

  5. Și eu am folosit ceva produse de la ei…si mie îmi place fana bebe drag… Pasta de căpșuni a fost și pe placul celui mic…pe cea de portocale nu am încercat-o… Le recomand

  6. Am folosit și eu aceste produse de la Vivanatura și toate mi-au plăcut în egală măsură, chiar au produse foarte calutative și foarte accesibile.

  7. Imi plac tare mult produsele VivaNatura. Sm folosit in trecut gama antiacneica si chiar am avut rezultate foarte bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.