Un mic wishlist de produse cosmetice pe care doresc să le achiziționez ACUM la reduceri

Cosmetice Notino

Niciodată nu avem suficiente rochii sau suficiente cosmetice așa că în permanență sunt în căutarea diverselor produse care să-mi satisfacă dorințele. În mare parte am câteva produse de care sunt atașată, dar evident că am și câteva produse pe care mi le doresc și cu care aș vrea să-mi îmbunătățesc colecția de machiaje.

Cosmetice Notino

Pun accent pe ochi

Ochii sunt oglinda sufletului … de fapt ochii mei arată bine și încerc să-i pun în evidență ori de câte ori am ocazia. Nu sunt adepta machiajelor stridente în viața de zi cu zi. Prefer machiajele discrete sau chiar folosirea câtorva produse care să fie de efect. De cele mai multe ori prefer să-mi alegt cosmeticele de pe Notino pentru că au mereu promoții și foarte multe multe. De exemplu, până pe 8.09.2019 au 20% reducere la produsele aflate în această categorie și trebuie să folosiți codul newro20 pentru a beneficia de reducere.

Rimelul este nelipsit din rutina mea de machiaj. De această dată mi-am ales cel mai nou rimel de la L’Oréal Paris Unlimited care are o periuță ușor diferită față de ce am mai folosit până acum. Îmi place cum îmi conturează genele și cred că am făcut o alegere bună. L’oreal a avut mereu variante excelente de rimel și recunosc că este brandul de la care am încercat cele mai multe produse de acest gen.

Makeup Revolution

La capitolul palete de makeup nu stau tocmai bine. Am destul de puține palete de acest gen și mă gândeam să mă orientez către Makeup Revolution pentru că au cele mai drăguțe palete ca și combinații de culori, dar ca și design exterior. Un alt mare plus al paletelor ar fi și prețul accesibil al acestora.

De curând am început să-mi conturez sprâncenele și mi-am luat cel mai renumit creion de sprâncene de la Benefit. Chiar dacă îmi place mult creionul și reușesc să dau o formă sprâncenelor chiar dacă nu sunt o expertă, îmi doresc să încerc și Benefit Ka Brow pentru că îmi dă impresia că se pot contura sprâncele ușor diferit cu acest gel.

Voi ce produse cosmetice intenționați să achiziționați la reduceri? Ce vă lipsește din trusa de makeup sau la care visați și nu îndrăzniți să cumpărați la preț întreg?

You may also like

17 comentarii

  1. Cei drept produsele de la Benefit sunt si in Wishist ul meu, vreau cat de crand sa-mi achizitionez creionul de spancene. Plus ca si paleta de la Make-up Revolution sunt ok, imi plac mult nuantele <3

  2. Am mai spus-o , ma repet: sunt tare fericită ca am aflat de oferta Notino!
    In felul acesta prmesc cadourle pe care mi le doresc, iar familia si prietenii se vor bucura ca scapa de calvarul „ce cadou sa-i cumpar?” 🙂

    1. Chiar recomand Ka Brow, eu il folosesc de ceva timp si este produsul meu preferat pentru sprâncene! Si eu am un wishlist destul de mare pe Notino, incerc totusi sa ma abtin cat pot de tare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.