Primele impresii despre dermatocosmeticele Jonzac

Eau Thermale Jonzac este un brand de dermatocosmetice, creat pe bază de apă termală provenită din localitatea Jonzac, Franța, o apă de o puritate excepțională datorită faptului că este extrasă de la o adâncime de 1850 metri, fiind acreditată de Academia Franceză de Medicină pentru eficiența sa.

Principalele caracteristici care fac această această apă termală atât de specială:
  • REGENERANTĂ: întărește bariera cutanată
  • CALMANTĂ: calmează pielea și limitează roșeața
  • ANTI-IRITANTĂ: limitează sensibilitatea și reacțiile asociate proceselor inflamatorii
  • conține 11 minerale benefice pielii: calciu, magneziu, mangan, elemente sulfuroase etc
  • este bacteorologic pură datorită adâncimii mari de la care este extrasă
În prezent, Eau Thermale Jonzac are 4 brevete în inovația cosmetică:
  • Complex Protect 3C – o combinație unică de 3 conservanți extrem de bine tolerați de pielea sensibilă,
  • Brevet P.F.D – se referă la încapsularea apei termale într-un gel lamelar fosfolipidic astfel încat toate produsele beneficiază de calitațile excepționale ale apei termale Jonzac. Acest gel asigură formarea unui film pe suprafața pielii și o penetrare mai profundă în straturile pielii
  • Complex 3P Perfection – cei 3 factori determină o piele perfectă: nuanța, granulația și textura pielii.
  • Apa termală de angelică – în acest fel s-a obținut o apă extrem de bogată în antioxidanți.

Apa termală Jonzac

Apa termală Jonzac este hipermineralizată si izotonică, adică compoziția sa minerală este foarte apropiată de cea a celulelor pielii. Această apă, cu proprietăți unice, bacteriologic pură, asociată cu o formule hipoalergenice, fără ingredient toxice face ca produsele Eau Thermale Jonzac să aibă o afinitate deosebită cu pielea. Această afinitate permite o penetrare optimă a ingredientelor active pentru o eficiență sporită.
Eu o folosesc pe ten înainte de aplicarea acidului hialuronic deoarece acesta este mai bine absorbit dacă pielea este umedă. Este o senzație plăcută să pulverizez acest produs pe ten. Las câteva minute apa pe ten să intre ușor în piele și când mai rămân doar câteva picături la suprafață încep să aplic restul produselor. De obicei o folosesc seara pentru că am mai mult timp pentru rutina de seară.

Apa micelară hidratantă Jonzac

Apa micelară am folosit doar pentru demachierea feței. Am alte produse care le aplic pentru ochi și am vrut să nu-mi stric rutina mea de îngrijire. Am folosit un produs în varianta mini de doar 30 ml și mi-a ajuns aproape o săptămână. Conține 15% apă termală Jonzac și apă de mușețel. Mi-a plăcut că are o formulă ușoară care îmi lasă pielea fină, hidratată și foarte fresh. Elimină impuritățile și urmele de machiaj ușor și pregătește perfect tenul pentru următorul pas.

Cremă hidratantă pentru ten normal și mixt

Crema hidratantă pentru ten normal mixt Rehydrate de la Jonzac a fost special dezvoltată pentru a se adapta nevoilor de apă ale pielii normale sau mixtă. Textura sa ușoară aduce prospețime și flexibilitate cotidiană. Intră repede în piele și nu lasă un film gras la suprafață. Datorită ingredientelor curate pe care le folosește, aceasta poate fi folosită chiar și de bebeluși. Eu mă împac bine cu ea și o folosesc atât ziua cât și seara.

Eu am tenul mixt și, cu toate astea, în zona nasului au început să-mi apară mici cojițe de care nu am reușit să scap cu nici o cremă. De la dermatolog am aflat că acest aspect se datorează faptului că am tenul deshidratat. Se poate regla acest aspect printr-un consum de cel puțin 2 litri de apă sau cu ajutorul unei creme hidtante precum este aceasta de la Jonzac. Am văzut schimbări în acest sens pentru că după doar o săptămână de folosire am scăpat de cojițe, chiar dacă nu am consumat mai multă apă ca de obicei.

În timpul zilei îmi aplic o cremă cu SPF 30 sau 50. Este o bază excelentă pentru machiaj și asta a fost un alt plus care m-a încurajat s-o folosesc. Tenul meu arată mai bine de când am început să folosesc această cremă și pare mai luminos și mai hiodratat.

*** Dermatocosmeticele Jonzac pot fi gasite pe Rangali.ro, Emag.ro, Vianaturalia.ro, etc!

Ați folosit vreun produs de la Jonzac?

You may also like

23 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.