Odorizante concentrate de mașină și de cameră de la Recipiente cosmetice

Recipiente Cosmetice este un site cu un nume sugestiv. Aici găsim tot felul de recipiente pentru diverse creme sau sticluțe cu pulverizator. Eu am plasat deja o comandă la ei și puteți vedea aici ceea ce mi-am luat. De această dată am luat contact cu ei prin intermediul întâlnirii de bloggerițe din Galați și ne-au făcut cadou câteva odorizante de cameră și de mașină.

Odorizante de cameră și de mașină

Odorizantele sunt o categorie nouă pe Recipiente Cosmetice. Cel puțin mie nu mi-au atras atenția la comanda trecută. Mai exact, am primit un portfard mov foarte drăguț în care aveam diverse arome. Într-o sticluță era odorizant de mașină și într-o punguță erau mai multe mostre de parfumuri de cameră.

Odorizantul de mașină vine într-o sticluță cu capac de lemn. Mirosul de Amber&Musk(mosc) se eliberează treptat și este un miros intens și plăcut. După ce se scoate capacul de protecție se agită ușor sticla pentru ca capacul de lemn să se îmbibe cu produs și să elibereze un miros plăcut și constant.

Coletul conținea și 4 pungi în care erau mostre de parfumuri. Produsele sunt extrem de concentrate și puternice și mi-a fost destul de greu să mă decid asupra odorizantului preferat. Cele 4 variante încercate au fost: Red opium, fresh, amber&musk și forest fruit. Cel mai mult îmi place varianta fresh și forest fruit. Evident că asta ține de preferințele fiecăruia și este posibil ca fiecare să fie atras de alte arome.

Important este că acum mi-am pus acel odorizant care îmi oferă un aer plăcut. Nu pot să spun că am preferințe în acest sens pentru că de acest capitol se ocupă soțul meu, dar nici nu i-a displăcut oferta mea de a folosi odorizantul primit de la Recipiente Cosmetice.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

19 comentarii

  1. Sunt minunate aceste odorizante ,au un miros foarte frumos ! Să te bucuri de ele draga mea !

    1. Sunt fana odorizante tot parfumuri sunt și astea…si cum eu am boala pe mirosuri … De la ei nu am avut ocazia sa încerc nimic…par foarte bune

  2. Nu stiam ca cei de la Recipiente cosmetice au si odorizante. Voi arunca si eu o mica privire.

  3. Imi plac foarte mult odorizantele,mai ales cele de masina! Multumim frumos pentru recomandare!

  4. Eu nu sunt mare fana a odorizantelor de masina, mai ales a celor cu miros intens. Poate de vina este si faptul ca am rau de masina. Totusi am prieteni carora le plac, asa ca le voi recomanda lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.