Ultima mea comandă de pe RecipienteCosmetice.ro

Mi se întâmplă frecvent să mi se pună pata pe anumite produse. Unele au o prezentare atît de frumoasă încât nu prea pot rămâne indiferentă. Asta s-a întâmplat și cu Dermaroll. Am auzit vorbindu-se atât de frumos despre el și este atât de lăudat, încât mi-am dorit să-l încerc. Am să vă arăt ceea ce mi-am cumpărat și de ce am făcut aceste alegeri.

Dermaroll și beneficiile acestuia asupra tenului

Dermaroller este un dispozitiv  inovator  ce contribuie la regenerarea pielii, stimulează secreţia naturală de colagen şi elastină și îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Acest dispozitiv este format dintr-un mâner cu un cilindru prevăzut pe suprafaţa sa cu micro-ace  foarte fine, care prin acţiunea lor mecanică stimulează formarea de ţesuturi noi, fără însă a agresa în vreun fel pielea.

Acest dipozitiv are la bază principiul conform căruia pielea are capacitatea de a se vindeca după o leziune prin înlocuirea unui ţesut lezat cu unul nou, sănătos.

Acţiunea mecanică a dermarollerului poate fi completată prin aplicarea de serumuri sau alte compoziţii cosmetice şi de îngrijire bogate în principii active, care aplicate pe piele după o şedinţă de tratament cu dermaroller pătrund direct în straturile profunde ale pielii.

Îmi place mult senzația de a-mi mângâia pielea cu acest dispozitiv și este o adevărată plăcere. Eu după folosirea acestuia îmi aplic acidul hialuronic și cremele de față. Tenul meu arată foarte bine și înclin să cred că asta se datorează folosirii acestui dispozitiv.

Pensulă machiaj de tip evantai

Vroiam o pensulă de tip evantai, dar evident că n-am fost suficient de atentă. Nici descrierea n-am citit-o pentru că acolo era menționat că pensula este perfectă pentru fondul de ten. Eu o vroiam pentru aplicarea iluminatorului, dar este bună și așa. Sunt curioasă cum îmi voi aplica fondul de ten cu o astfel de pensulă. Perii sunt foarte plăcuți la atingere și cred că va fi ca o mângâiere.

Set pensete

Îmi doream o pensetă nouă și acest set de 3 pensete mi-a atras atenția. M-afascinat tocul de fapt. Toate cele 3 sunt pentru pensat și sunt curioasă dacă mă voi descurca și cu cea îngustă.

Sticlă cu pulverizator

Sticla mi-am luat-o pentru mica mea grădină. O mai stropesc din când în când și aveam nevoie de o sticluță cu pulverizator. Nu știu de ce au făcut niște gândăcei mici și albi și trebuie să văd cu ce le stropesc ca să scap de ei că nu-mi plac deloc. Această sticlă a fost doar 3 lei. Pe site sunt extrem de multe recipiente. Îmi făceau cu ochiul și niște borcănașe.

Ce părere aveți de produsele alese de mine de pe RecipienteCosmetice.ro? Vă face ceva cu ochiul?

You may also like

12 comentarii

  1. Imi fac multe cu ochiul dar obisnuiesc sa refolosesc unele recipiente de la cosmetice si asa nu mai dau banii pe ambalaj.

  2. Ce mi-a atras mie atentia pe bune pe site-ul asta este faptul ca au produse KlarraCosmetics. Am vazut ca fac pe comanda si o crema pentru psoriazis si eczeme, produs de care mama ar avea nevoie. Nici nu-mi imaginam ca as gasi asa ceva pe un site pe care ma gandeam ca sunt doar recipiente cosmetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.