Parfumul Magic Famous Luxury Perfumes

Iubesc parfumurile și îmi place să am un colțișor al meu cu parfumuri. Famous Luxury Perfumes(Parfumuri-celebre.eu) este unul din site-urile care au copii după parfumuri originale. Unele le asociez cu ușurință cu originalul, așa cum este Desire despre care am scris aici.

Am descoperit parfumurile de la Parfumuri-celebre.eu în 2017 și totul a început cu Desire. Parfumul acela m-a ținut foarte mult în condițiile în care ajunsesem să-l folosesc aproape zilnic. Majoritatea hainelor mele purtau acel parfum. Pentru că am văzut că persistă și că am fost convinsă de miros, m-am gândit să mai încerc unul. Așa se face că în 2019 am cunoscut parfumul Dream. Acum puteam face comparație între parfumuri. Chiar dacă Dream era un parfum fresh, plăcut, la fel de persisten, parcă mie mi-a rămas gândul tot la Desire.

Parfumul Magic de la parfumuri-celebre.eu

Magic este cel de-al treilea parfum încercat de pe acest site. Este un parfum purtabil și un parfum potrivit pentru toată ziua. Nu este foarte puternic sau înecăcios și mirosul este plăcut, ușor senzual.

Note de vârf: flori de portocal, pară, piper roz
Note de mijloc: cafea, iasomie
Note de bază: cedru, pachouli, vanilie

De ce îmi plac parfumurile de la Parfumuri-celebre.eu

Îmi plac aceste parfumuri din mai multe considerente. În primul rând toate parfumurile au 100 ml și această cantitate ajunge pentru o perioadă lungă de timp. Folosesc acest parfum atunci când sunt nevoită să ies, să merg rapid să mă întâlnesc cu cineva sau în viața cotidiană când nu am un eveniment special să necesite un parfum cu greutate. Acest parfum îl țin în apropierea dressing-ului și este primul care îmi iese în cale așa că de cele mai multe ori atunci când sunt pe fugă apelez la el. Cred că mă ține minim 4 luni în condițiile în care îl folosesc mai mult pe acesta.

Toate parfumurile lor sunt persistente și miros pe haine până la spălarea acestora și pe piele aproape întreaga zi. Nu este nevoie să-l reaplici. Ideea este că o dată ce te obișnuiești cu el este posibil să nu-l mai simți, dar asta nu înseamnă că cei din jurul tău nu-l observă.

Voi ați încercat vreunul dintre parfumurile celor de la Parfumuri-celebre.eu?

You may also like

17 comentarii

  1. Am si eu un parfum de la ei si îmi place foarte mult cum miroase, să-l folosești cu mare drag acest parfum

  2. Nu am încercat nici un parfum de la ei,dar mi-ar plăcea pe viitor ,mai ales că au sticluțe de 100 ml și ajunge pe o perioadă mai lungă de timp ! Să-l folosești cu plăcere draga mea !

  3. Nu am incercat niciunul dintre parfumurile lor, dar cum sunt o mare impatimita, cu siguranta voi incerca pe viitor macar unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.