Implantul dentar soluția salvatoare a problemelor dentare

Un zâmbet strălucitor și o dantură perfectă sunt apreciate și admirate de toată lumea. Apariția problemelor dentare pot duce la degradarea dinților sau la pierderea lor. Lucrările de refacere a danturii implică ședințe pe o perioadă mai mare de timp și neplăcutele dureri. Tehnologia modernă din domeniul stomatologic pune la dispoziția pacienților implanturi dentare. Acesta reprezintă o piesă din titan pur, având forma de șurub în general. Rolul acestui implant dentar este de a crea o rădăcină artificială în osul maxilar, acolo unde dinții naturali lipsesc.

De ce să alegi un implant dentar

Lipsa dinților afectează masticația și aspectul estetic al feței. Pierderea unui grup de dinții implică și reabsorbția oaselor maxilarului, astfel este avantajat aspectul de îmbătrânire a feței. Implanturile dentare au avantajul de a nu sacrifica dinții vecini ai dintelui care necesită lucrarea. Refacerea danturii optând pentru implanturi dentare are avantajul de a nu crea senzația de artificial. După inserarea unui implant dentar nici nu veți sesiza că aveți un corp artificial în locul celui natural. Implantul dentar imită perfect structura dentară naturală.

Un dinte nou în mai puțin de o zi

Foarte multe persoane ezită să apeleze la implanturile dentare din cauza costurilor acestora. Clinicile stomatologice de prestigiu, în care se regăsește un personal specialist, cu o bogată experiență oferă clienților implanturi dentare ieftine. Implanturile dentare reprezintă o investiție eficientă datorită faptului că are o durată de viață mai mare. Acesta reprezintă un tratament stomatologic fiabil care asigură fiabilitate și funcționalitate dinților.

Avantajele aplicării de implant dentar

Să optați pentru implant dentar în refacerea structurii dinților este o opțiune avantajoasă din mai multe puncte de vedere. Implantul dentar asigură protecție dinților vecini. Aplicarea lui nu afectează dinții situați lângă dintele cu probleme. Un avantaj important al aplicării de implant dentar este dat de costurile accesibile. Puteți vizualiza oferte de implanturi dentare și veți remarca faptul că sunt o investiție profitabilă. Confortul este un alt plus pe care îl conferă implantul dentar. Acestea înlocuiesc cu succes protezele mobile cu adeziv și poți face activitățile zilnice cu încredere, zâmbești, vorbești și mănânci fără teamă. Durata lungă de viață a implantului dentar este un criteriu vital în alegerea acestui tip de structură dentară.

Cui i se adresează implanturile dentare

Tratamentul cu implanturi dentare nu se fac în raport de vârstă. Dacă structura osoasă și gingiile sunt sănătoase puteți opta pentru implanturi dentare la orice vârstă. Persoanele care se confruntă cu lipsa dinților și își doresc o dantură frumoasă și sănătoasă, în cel mai scurt timp, pot apela la implanturi dentare. Înainte de a trece la plasarea de implanturi dentare se vor efectua analize de sânge și radiografii, pentru a constata dacă există vreun impediment în montarea lor.

Durata intervenției implanturilor dentare

Procesul implantului dentar nu este unul dureros, mai degrabă presupune o mică senzație de disconfort. Durata intervenției implantului dentar variază de la un pacient la altul, în jur de o oră, mai mult sau mai puțin – în funcție de lucrare. Puteți apela la implant dentar Clinica Trident unde sunteți așteptați de o echipă de specialiști în stomatologie, care vă vor reda sănătatea dinților în cel mai scurt timp.

You may also like

8 comentarii

  1. Si u as avea nevoie de implant dar imi este foarte teama sa trec la fapte, deocamdata am ales solutia cu punte, nu stiu care este termenul exact, o lucrare pentru un dinte lipsa care se sprijina pe 2 dinti sanatosi. 😀

  2. ce ma sperie pe mine la un implant este pretul. In rest, stiu ca nu doare si ca e cea mai buna alegere pentru a inlocui un dinte lipsa. Este perfect funtional un implant si nu afecteaza cu nimic dintii din vecinatate.

  3. Mi-am facut si eu implanturi si chiar le recomand. Sunt foarte bune si de preferat sa mergi la timp la medic ca sa-ti pastrezi dintii tai pentru o perioada cat mai lunga de timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.