Cum ne îmbrăcăm în diminețile răcoroase de primăvară

Îmi place primăvara pentu că soarele începe să fie tot mai călduros. Cu toate astea, dimineata si seara este destul de rece. Dacă la prânz soarele este atât de puternic încât este potrivit un tricou sau o bluză cu mânecă scurtă, în prima parte a zilei este destul de rece. Avem nevoie de piese vestimentare ușurele care să ne protejeze câtuși de cât.

Piese vestimentare potrivite pentru zilele răcoroase

Geaca de blug este în topul preferințelor mele. zmi se pare una dintre cele mai versatile piese vestimentare care pot fi combinate atât cu ținute elegante, dar și cu ținute casual. Pasiunea mea pentru aceste geci se datorează și faptului că în adolescență le admiram foarte mult și nu am avut una. Aveam eu în cap anumite modele pe care îmi era destul de greu să le găsesc sau prețul acestora depășea bugetul meu.

Modelul de mai sus l-am găsit pe Felamo.com și mi se pare potrivit mie. Chiar îmi place să combin genul ăsta de geacă cu rochițe subțtiri sau chiar cu blugi.

Cardiganele cu blăniță sau genul ăsta de piese vestimentare sunt ușor mai elegante, dar merg destul de bine și în combinații casula/elegante. Îmi plac pentru că arată diferit față de ceea ce am eu în dressing și parcă te scoate ușor în evidență. Nu înțeleg de ce aceasta este în categoria palton dama, dar important este că știți unde să găsiți acest produs în cazul în care vă place și vouă.

Din categoria must have sunt și gecile din imitație de piele. Acestea le prefer ușor cambrate pentru că mi se pare că talia este mult mai frumos pusă în valoare. Cred că orice femeie are nevoie de o astfel de piesă vestimentară.

Voi ce piese vestimentare preferați pentru perioadele mai reci?

You may also like

27 de comentarii

  1. Toate sunt frumoase și îmi plac mult de tot ,dar preferatulmeu ar fi cardiganul ,sunt înnebunită după așa ceva,îmi plac și gecile de blugi și de imitație,nu zic nu ,dar pe primul loc este cardiganul .

    1. Imi plac gecile din piele sau imitație,trench-urile, dar la o tinuta sport merge și o cămașă de blugi

  2. Avem cam aceleași gusturi… Am reușit să-mi iau și eu o gecuta de blugi…chiar nu aveam nici o geaca de primăvară …nici nu-mi venea sa mai ies din casă…tanjesc și după una de imitație din piele, după un cardigan pufos…dar cine știe când le va veni rândul

    1. Cardiganul este preferatul meu în sezonul rece! Am o întreaga colecție! În fiecare sezon cumpăr câte unul!

  3. În perioada rece îmi place să port cardigan! Este piesa vestimentara la care nu aș renunța niciodata!

  4. Geacă de blugi n-am avut niciodată, când eram adolescentă râvneam la una, apoi când îmi permiteam să-mi iau, gusturile mele s-au schimbat. Acum prefer cardiganele, sacourile și gecile de imitație piele.

  5. Eu prefer tinutele sport cand ies la plimbare si e racoare afara si tinutele mai office cand merg la munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.