Cine a pus piper în mare (poezii pentru copii)

Poeziile n-au fost niciodată în topul preferințelor mele. Nu știu dacă părinții nu mi-au satisfăcut această dragoste pentru poezie sau pur și simplu mi-a fost destul de greu să le înțeleg. Cert este că îmi este destul de greu să le interpretez și să intru în profunzimea mesajului transmis.

Poezii pentru copii

Cine a pus piper în mare scrisă de Carmen Tiderle este o carte de poezii pentru copii cu subiecte picante și cu teme variate. Poeziile sunt interesante și sunt adresate animalelor, bunicilor, mamelor, vrăjitoarelor, sentimentelor și dialogului. Îmi place faptul că în aceste poezii se găsesc foarte multe lucruri adevărate și prin joacă sunt povestite tot felul de lucruri ușor de înțeles pentru copii.

Autoarea este la a patra carte de poezii. Eu chiar mă bucur s-o descopăr și chiar voi căuta pe Libris și alte cărți ale acesteia. Cartea are 107 pagini și fiecare poezie vine la pachet cu câte o imagine sugestivă. Cine a pus piper în mare? este cartea care a descoperit secretul cititului din plăcere la copii și pe cel al întoarcerii la copilărie a oamenilor mari.

Poezii picante pentru copii presărate cu umor

Cine a pus piper în mare este o carte atipică pentru copii sau poate nu este doar o carte pentru copii, în orice caz dacă doriți să aflați mici istorioare foarte amuzante în care autoarea răstoarnă cu un umor aparte vechile concepte despre Crăciun, cum au fost pedepsiți elevii să facă teme mereu sau cum au fost aduși pe lume copiii vă recomand această carte. Ilustrațiile sunt la fel de atipice ca textul. Cine a pus piper în mare se ia la trântă cu tradiția cărților pentru copii și cred că reușește să câștige cu succes!

Voi citiți poezii? Ce părere aveți de un volum de poezii pentru copii?

You may also like

26 de comentarii

  1. Pare tare frumoasă această carte de poezii,mai ales că are și poze este minunată pentru copii,dar chiar mi-ar plăcea și mie cu toate că nu prea mă dau în vânt eu după ele ,dar aceasta arată fain .

  2. Mie imi plac foarte mult poeziile,cand eram in liceu compuneam mereu,acum nu mai am timp! Multumim frumos pentru recomandare!

  3. Chiar am citit poeziile din pozele prezentate și sunt tare faine și haioase! Nici eu nu sunt fan poezie, dar astea de copii, care au și rimă, fac excepție!

    1. Cu cat sunt mai colorate cu atat vor atrage copii! Citim poezii destul de des! Uneori mai facem si noi unele care rimează!

  4. Chiar nu avem o carte de poezii pentru copii.Cred ca fetiței mele i-ar plăcea o asemenea carte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.