Shoppingul online este cel mai potrivit! Eu aleg Zaful pentru a fi în trend

Cumpărăturile din mall-uri nu sunt atât de profitabile decât dacă găsești reduceri. Am fost recent la o sesiune de shopping și tot timpul făceam o paralelă cu site-urile mele cu care mă împac tare bine în online. Îmi este greu să-mi aleg ceva din magazinele fizice. Poate pentru că m-am dezobișnuit să stau să caut printre rafturi și să vânez promoțiile. Îmi este mult mai ușor să caut liniștită pe site și când vine vorba de cumpărături la reduceri, să bifez SALE Zaful și să-mi aleg mărimea potrivită. De preferințele mele vestimentare se ocupă pentru că au produse la modă și foarte frumoase.

La fiecare comandă iau în calcul și faptul că îmi ajunge coletul cam într-o lună. În concluzie, de această comandă mă voi bucura undeva la sfârșitul lunii februarie sau chiar înainte de Dragobete. În secțiunea valentines day sale am găsit câteva lucruri tare interesante care merită toată atenția.

Rochie – link

Înclin să cred că bulinele sunt iar de actualitate. Am văzut în magazine multe haine cu buline. Mie îmi plac și pentru mine sunt o mare plăcere. Chiar dacă această rochiță seamănă mai mult cu un cpoțel, eu tot sunt îndrăgostită de ea. Culoarea nu prea mă caracterizează, dar sper să mă acomodez repede cu ea.

Blugi – link

Niciodată nu am prea mulți blugi. Chiar mă gândeam într-un timp că am mai mulți blugi rupți decât normali. Parcă aceștia rupți îmi fac cu ochiul și de fiecare dată îmi mai iau câte o pereche. Deja mă gândesc la vară, așa că aceștia ar fi foarte potriviți pentru mine. Mă atrage și faptul că sunt lungi.

Bluză – link

Îmi place mult de tot bluza asta deși cred că este scurtă în talie. Modelul etse interesant foc. Eu cred că este ușor scurtă în talie, dar eu mă gândesc s-o port cu blugi cu talie mai înaltă pentru că nu-mi place să stau cu burta la vedere.

Voi de unde vă cumpărați haine?

You may also like

7 comentarii

  1. la 23 de dolari eu zic ca faci afacere foarte buna cu blugii aia skinny, mai ales ca pe tine te avantajeaza pantalonii de genul acesta. Combinati cu bluza aia scurta si cu niste botine cu toc, eu zic ca o sa faci ravagii prin parcuri cand iesi la pozat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.