Ghiozdănelul meu Micul Imbatabil (7-8 ani)

În ultimul timp am făcut o tradiție în a-mi cumpăra de pe Libris Ghiozdănelul cu exerciții. Cristina lucrează foarte bine după genul ăsta de caiete și cred că este atrasă în primă fază de forma foarte jucăușă. Am stat un picuț pe gânduri dacă să aleg sau nu acest caiet pentru grupa ei de vârstă de teamă ca nu cumva să stea rătăcit într-un sertar. A fost extrem de entuziasmată încă de la primul contact și asta chiar m-a bucurat.

Ghiozdănelul meu Micul Imbatabil

Îmi place chiar și mie acest caiet pentru că exercițiile sunt foarte drăguțe, sunt foarte multe desene sugestive și cerințele sunt ușor de înțeles. Tot aici găsim și multe jocuri foarte atractive. Chiar că nu are cum să nu-ți placă cartea asta și am să las câteva poze sugestive să vedeți exact la ce mă refer. Asta vă poate ajuta să vedeți și dacă ea este potrivită conform cerințelor voastre.

Principalele categorii pe care se axează această carte sunt citire/lectură, scriere, numere/operații matematice, forme geometrice și măsurări, pagini de colorat, de calculat și de exerciții practice. Spre finalul caietului sunt câteva pagini care seamănă cu caietul de tip 1 pentru exersarea scrierii literelor de mână.

Îmi place că am regăsit aici și exerciții care să-i ajute pe copii să se exprime corect, să facă diferența între cuvintele la feminin și la masculin pentru că de acest aspect ne lovim noi acum cu Cristina. Plus alte exerciții practice care îi ajută să înțeleagă anumite lucruri sau să rezolve probleme practice.

Eu am multe caiete Micul Imbatabil cu tit felul de activități și marea majoritate a acestora au fost pe placul Cristinei. Tocmai din acest motiv m-am hotărât să nu mă opresc aici și să cumpăr în continuare genul ăsta de caiete cu activități.

Voi lucrați suplimentar cu copiii? Ce cărți folosiți?

You may also like

10 comentarii

  1. Un caiet foarte bun pentru cei mici ,chiar au de invățat din acest caiet .Fetița mea a trecut acuma în clasa 0 și pentru vacanță i-am cumpărat un caiet în care a avut și română ,mate și dezvoltare personală in el de am lucrat cu ea în vacanța .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.