Wawa Fresh Cosmetics – cosmetice naturale românești

Firmele românești merită un plus de încredere în perioada asta. Trebuie să ne ajutăm și să ne susținem și să le acordăm o șansă. Mă bucur să descopăr o nouă firmă de cosmetice naturale – Wawa Fresh Cosmetics. Așa cum le spune și numele acestea au doar ingrediente naturale și chiar nu au cum să nu fie compatibile cu pielea având în vedere că au numai ingrediente bune.

Wawa Fresh Cosmetics – dermatocosmetice românești

Mă simt atrasă de cosmeticele naturale și asta m-a determinat să-mi doresc să le încerc și să văd eficiența acestora. De la Wawa Fresh Cosmetics mi-am dorit să încerc 3 produse pentru început și să verific exact cât de compatibile sunt cu tenul meu.

Loțiunea tonică de la Wawa Fresh Cosmetics a fost primul produs pe care eu l-am încercat. Chiar mi se terminase produsul pe care-l foloseam și a fost cel mai bun moment să încerc această loțiune. Printre principalele ingrediente sunt ceaiul verde, apa de trandafiri și apa de lavandă. Dintre toate acestea, mirosul apei de trandafiri predomină. Mă bucură și mă atrage în același timp. Eu am avut perioade în care foloseam apa de trandafiri pe post de loțiune tonică și mi se pare potrivit acest produs pentru tenul meu.

Balsamul pentru mâini și corp este unul dintre produsele care nu-mi lipsesc din această perioadă. Hidratarea este extrem de importantă, ca să nu mai vorbesc de pielea mâinilor care are nevoie de o îngrijire aparte în această perioadă. Produsul este foarte hidratant și îmi place mult cum îmi simt pielea după folosire. În perioada asta am zis că pun accent și pe hidratarea corpului pentru că vreau să-l pregătesc pentru vară.

Îmi place mult ambalajul și faptul că produsul vine sigilat și nu sunt nevoită să-mi bag mâna prin toată crema pentru a o putea aplica. Dozează suficient produs cât să nu fac risipă. Untul de cacao este prezent pe lista de ingrediente. Acesta este un ingredient hidratant care lasă un miros plăcut.

Demachiantul pentru toate tipurile de ten este un produs blând și eficient. Curăță bine tenul și face echipă bună cu loțiunea tonică din aceeași gamă. Acest produs se laudă cu 2 ingredinte din cultura organică precum untul de cacao și gelul de aloe vera. Textura este foarte lejeră și îmi lasă tenul fresh după folosire.

Dermatocosmetice cu un design unic

Îmi plac mult produsele care pe lângă eficiență să aibă și un desin interesant. Trebuie să recunosc că pentru mine și ambalajul contează. Nu mă refer aici să fie ceva extrem de futurist, dar trebuie să aibă o anumită prestanță. Produsele de mai sus sunt pentru tratarea diverselor probleme ale tenului precum acnee, cuperoză, pete pigmentare, etc.

Dacă sunteți și voi tentate să încercați produsele lor, puteți să alegeți exact produse destinate tenului vostru în funcție de problemele cu care vă confruntați.

You may also like

23 de comentarii

  1. Nu am încercat nimic din aceste produse ,dar sunt convinsă că sunt bune .Să le folosești cu plăcere draga mea !

    1. Mulțumim frumos pt recomandare nu am incercat până acum aceste produse dar mă tentează, balsamul pt mâini și demachiantul pt toate tipurile de ten

  2. Nu am încercat aceste produse dar cred că sunt minunate! Sa le folosesti cu placere!

  3. Imi plac produsele romanesti si incerc sa le achizitionez ori de cate ori am ocazia. Nu am auzit de acest brand, mi-ar fi util balsamul pentru maini, in perioada asta se cam usuca pielea mainilor.

  4. Este prima data când aud despre acest brand… Par niște produse bune… Sa le folosești cu placere

  5. Un brand nou de produse romanesti este bine venit! Multumim frumos pentru recomandare!

  6. Pentru mine e prima data cand aud de acest brand, nici macar nu stiam ca e unul romanesc.

  7. E prima data cand aud despre aceste produse, dar ma bucur sa aflu ca sunt facute la noi in tara.

  8. Nu am încercat aceste produse! Sunt produse bune pe care mi-ar plăcea să le încerc curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.